Confirm: hét luxury lifestyle brand dat je moet zien!

De modewereld zit niet stil. Bijna dagelijks worden er wel nieuwe shops en kledingmerken de grond uit gestampt, maar lang niet altijd eindigt dit in een succesverhaal. In sommige gevallen, wanneer er een solide basis is van toffe designs, prima marketing en genoeg vraag naar het concept, steekt zo’n merk met kop en schouders boven de rest uit. Één van die merken is Confirm, een luxury lifestyle brand met de focus op hoge kwaliteit kleding en perfectie: de twee ingrediënten waar de Confirm kledingcocktail uit bestaat.

Confirm: The Luxury Brand

Het luxe kledingkmerk Confirm werd in 2013 opgericht met als doel een vernieuwende, stijlvolle luxury brand de modewereld in te knallen. We zijn inmiddels vijf jaar verder en het resultaat is een bloeiend merk dat niet alleen mannen, maar ook vrouwen dag in dag uit een geweldige hoge-kwaliteit outfit weet te leveren. Het schoppenteken in de ‘O’ van het logo van Confirm ondersteunt deze filosofie. Het staat op een toepasselijke manier voor adeldom: de eersteklas kleding van het merk moet je royaal zelfverzekerd doen voelen. En dat het een écht luxurymerk is, bewijzen alleen al de toffe Instagram pics waarin het gebruik van dikke auto’s, mooie vrouwen en luxe horloges niet geschuwd worden.

Met verfrissende ideeën wordt er met Confirm een onderscheidend merk neergezet. En doordat alles in eigen huis ontworpen wordt, kunnen ze een modieus kledingmerk aanbieden. Wat je in de online shop zult vinden is een mix van verschillende high-end stijlen, waarbij oog voor detail en gedurfde combinaties centraal staan. Een chique merk met een sportief randje, zo kunnen we Confirm omschrijven. Van T-Shirts tot hoodies en van jackets tot sweaters: in de online shop van luxury brand Confirm vind je alles wat je nodig hebt voor een nieuwe, luxe en frisse look. Waar wacht je nog op?

Meer zien van Confirm? Check dan snel hun website of Instagram page.

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *