Knallend het nieuwe jaar in met de Sonos Play 1 (WINACTIE!)

Allereerst willen we iedereen natuurlijk een geweldige kerst en nieuwjaar wensen! En hoe kunnen we dat beter doen dan een vette winactie op te zetten waarbij we een geweldige Sonos speaker weggeven namens TVQ?

De Sonos Play 1 zorgt ervoor dat je ongelimiteerd kunt genieten van helder geluid, in een compacte speaker. Deze Play 1 heeft twee ingebouwde luidsprekers die de hoge en lage tonen afzonderlijk van elkaar produceren. Dankzij deze technologie geeft de Sonos Play 1 een helderheid die ongekend is in deze prijsklasse. De stijlvolle speaker staat bekend om zijn eenvoudige gebruik in combinatie met de Sonos app. Hiermee heb je namelijk toegang tot maar liefst 60 betaalde én onbetaalde muziekstreamingsdiensten zoals Apple Music, Spotify en Deezer. Het design van de Sonos Play 1 is niet alleen stijlvol maar ook functioneel, deze is namelijk spatwaterdicht en daardoor ideaal voor in de badkamer of keuken.

Met Sonos heb je toegang tot alle muziek ter wereld. Van de meest populaire streamingdiensten, on demand-services tot de beste internetradiostations. Van je favoriete podcasts en audioboeken tot je eigen downloads. Alles waar jij graag naar luistert, heb je binnen handbereik. De Sonos-app doorzoekt alle muziekservices in één keer, stuurt je favoriete tracks naar verschillende kamers en past het volume of andere instellingen aan. Het mooie is: daar hoef je niet eens voor in de kamer aanwezig te zijn. En als je vrienden de app ook hebben, kunnen zij hetzelfde doen.

De mini speaker met groots geluid

  • Compact. Past overal en vult elke kamer met muziek.
  • Krachtig. Verrassend vol geluid voor een speaker van dit formaat.
  • Vochtbestendig. Perfect voor de badkamer (of achtertuin).
  • Twee PLAY:1’s werken perfect als home-cinema achterspeakers.
  • Eenvoudig te bevestigen: aan de muur of op een standaard.
  • Streamt via Wi-Fi, niet Bluetooth, dus de muziek stopt nooit – ook niet als je wordt gebeld.

Maak kans op de Sonos Play:1

In samenwerking met GetLoud.nl mogen wij deze kerst deze moddervette Sonos Play:1 weggeven! Wil je ook kans maken? Stuur dan een mail naar winnen@mannenblog.com met daarin jouw vetste plannen met de Sonos. Uit alle inzendingen kiezen wij willekeurig een winnaar. Good luck, en nogmaals een spetterend nieuwjaar gewenst!

Deze actie is mogelijk gemaakt door TVQ.nl

Total
21
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*