Maak kans op twee moddervette Limited Edition Star Wars scheerapparaten van Philips!

Mocht je de nieuwe Star Wars film al gezien hebben, dan is de kans groot dat je er simpelweg niet over op kan houden, zo vet was hij. Misschien zijn wij als Star Wars-fans een beetje biased, maar toch. Mocht ook jij er geen genoeg van krijgen, dan hebben we een wel hele vette actie voor je in petto. Philips introduceerde namelijk onlangs een reeks iconische scheerapparaten geïnspireerd op Star Wars™ in aanloop naar de nieuwe film Star Wars: The Last Jedi, sinds 13 december te zien in de Nederlandse bioscopen. De limited editions maken onderdeel uit van een internationale samenwerking tussen The Walt Disney Company en Philips. De collectie wordt gekenmerkt door een combinatie van cutting-edge technologie en nog nooit eerder vertoonde designs, gebaseerd op karakters uit de film. En het mooiste van allemaal? Wij mogen er twee weggeven!

Kies jij The Dark Side of The Light Side?

Het scheerapparaat dat The Light Side symboliseert (SW7700) is ideaal voor de gevoelige huid. Dankzij de V-track Precision PRO-mesjes scheer je perfect glad zonder dat trekkende gevoel. Zelfs bij stoppels van drie dagen. De flexibele scheerhoofden – met vijf draairichtingen – volgen met gemak de contouren van het gezicht en de hals, waardoor de huid minimaal wordt belast. Huidirritatie behoort tot het verleden dankzij de speciaal ontworpen wrijvingsarme SkinGlide-ringen. De SW7700 kost €209,99

Het is verleidelijk om naar The Dark Side (SW9700) over te stappen… Je creëert je ultieme scheerresultaat eenvoudig met de drie verschillende scheerstanden: gevoelig, normaal of snel. Ook dit apparaat is voorzien van V-track Precision PRO-mesjes en bevat 72 zelfslijpende mesjes voor 151.000 trims per minuut. Geen enkele haar blijft overeind, ongeacht de haarlengte of groeirichting. De scheerhoofden bewegen in acht draairichtingen waardoor je 20% meer haar scheert met elke beweging, voor een ultra glad resultaat. De SW9700 kost €259,99

Het X-wing fighter scheerapparaat (SW6700) met V-Track precision PRO en ContourDetect-scheerhoofden is uitermate geschikt voor iedereen met zware baardgroei dankzij 20% extra vermogen in de Turbo+-modus. Het rode X-wing symbool knippert tijdens gebruik.

De laatste twee scheerapparaten uit de serie zijn de SW3700 en SW5700, dé publieksfavoriet BB-8. Beiden bevatten het Philips ComfortCut-messysteem voor een comfortabele (droge) scheerbeurt. Daarbij hebben de scheerhoofden een afgerond profiel waardoor je beschermt bent tegen scheerwondjes.

Maak kans op een scheerapparaat!

In samenwerking met Philips mogen wij op Mannenblog tijdens dit feestelijke einde van het jaar twee exemplaren van de Limited Editions weggeven, namelijk de Dark Side en de Light Side (SW9700 en SW7700). Wil je ook kans maken? Stuur ons dan een mail op winnen@mannenblog.com met daarin jouw favoriete Star Wars moment. Vergeet ook niet je contactgegevens in de mail te vermelden. Aan het begin van het jaar nemen wij contact op met de twee gelukkige winnaars. Veel succes!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *