Review: Leitz Wow Desk Organizer

‘De Leitz Wow Desk Organizer is een kunststof pennenbak met ingebouwde draadloze lader, perfect
voor op je bureau.’ Zo zouden we dit product prima kunnen samenvatten. De deskorganiser doet precies wat het moet doen: je sluit de micro USB aan op de pennenbak en vervolgens leg je je telefoon erop om hem draadloos op te laden, net zo snel als bedraad opladen. En het mooiste van allemaal: de Leitz Wow kost je slechts drie tientjes! Voor gebruikers van een geschikte Samsung Galaxy, Nexus, iPhone, Nokia of LG telefoon een prima uitkomst op het bureau. Wij ontvingen de Leitz Wow Desk Organizer en hebben hem uitvoerig kunnen testen.

De komst van draadloze laders is voor mij een absoluut geschenk. Nooit meer hoeven pielen met – vaak veel te korte – draden, en bovendien hoef je je smartphone helemaal nergens aan vast te koppelen. Het enige wat je hoeft te doen, is je telefoon neer te leggen en de lader doet de rest. De Leitz Wow Desk organizer is perfect geschikt voor op kantoor, en is vormgegeven in de vorm van een pennenbak, die naast het bij elkaar houden van je pennen, dus ook je smartphone oplaad.

De Leitz Wow Desk Organizer is met zijn kostprijs van €30,- absoluut geen miskoop als je op zoek bent naar een degelijke draadloze lader

Voor zo’n dertig euro ontvang je de organizer netjes thuisgestuurd, waarbij naast de ‘pennenbak’ zelf, ook een microUSB kabel wordt meegeleverd. Deze kabel verbindt het Leitz-apparaat met je PC of stekkerdoos, en voorziet het apparaat van stroom. Je bent dus nog niet hélemaal verlost van kabels als je kiest voor Leitz, maar hij zit tenminste niet meer vast aan je smartphone en de kabel zit bij ons netjes achter ons bureau verwerkt. Op het moment dat de smartphone wordt neergelegd op het draadloze oplaadpunt van de Desk Organizer, verschijnt er een indicatie op het scherm (in ieder geval op mijn Samsung S8) en begint het toestel met opladen. Ook schijnt er vanaf dat punt een klein lampje aan de voorkant van de Leitz Wow.

Klinkt goed! En goed, dat is de organizer ook. Maar een review zou een review niet zijn als we niet ook wat te klagen zouden hebben, nietwaar? Want waar de Leitz Wow Desk Organizer misschien wél iets tekort schiet, is het lichte kunststof materiaal dat gebruikt is voor het product. Het product heeft namelijk een nogal lichte en goedkope uitstraling, maar dat correspondeert ook wel weer perfect met de lage kostprijs van 30 euro. Zoek je dus een nette draadloze oplader die ook nog eens een extra functie heeft op de hoek van je bureau? Dan is de Leitz Wow Desk Organizer absoluut geen miskoop.

De Leitz WOW Desk Organizer met inductielader is in Nederland te koop in vier verschillende kleuren en is compatible met iedere smartphone die draadloos laden ondersteunt.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *