Germaine de Randamie wederom in actie op UFC Fight Night Rotterdam

Germaine de Randamie is toegevoegd aan de fightcard van UFC Fight Night op 2 september, dat na een stijf uitverkochte vorige editie terugkeert naar Rotterdam. Ze neemt het hier in de bantamgewichtsklasse op tegen Marion Reneau, een Amerikaanse strijdster die zeven van de elf gevechten won.

De Randamie heeft een aantal nogal bewogen maanden achter de rug. In februari kroonde de Iron Lady zich namelijk tot de eerste UFC-vedergewichtkampioene, maar verloor deze titel na vier maanden omdat ze weigerde tegen Cris Cyborg te vechten. De Utrechtse MMA-vechter vertrouwde haar namelijk niet wegens haar dopingverleden. Toch zit de ijzersterke vechtster niet stil en zal ze hard aan de bak moeten om Reneau, die hiervoor Milana Dudieva in Belfast in de derde ronde knock-out sloeg, een koekje van Hollands deeg te geven.

Naast De Randamie keert ook Stefan Struve (32-8) terug naar de octagon in Ahoy Rotterdam. De vechter won “the Performance of the Night bonus” door vorig jaar Antonio Silva knockout te slaan in de eerste ronde. Hij zal het nu op moeten nemen tegen Volkov (28-6), een relatieve nieuwkomer in de UFC die zijn debuut maakte in november 2016.

Tickets voor UFC FIGHT NIGHT®: VOLKOV VS. STRUVE gaan in de verkoop voor het algemene publiek op vrijdag 21 juli om 10:00 uur via Ticketmaster en zullen €45, €65, €85, €105, €125 en €175 gaan kosten.

De UFC FIGHT NIGHT®: VOLKOV vs. STRUVE fight card tot nu toe:

Zwaargewicht gevecht
Alexander Volkov vs Stefan Struve

Vrouwelijke bantamgewicht gevecht
Germaine de Randamie vs Marion Reneau

Lightgewicht gevecht
Rustam Khabilov vs Desmond Green

Lightgewicht gevecht
Marco Rogerio De Lima vs Saparbeg Safarov

Weltergewicht gevecht
Francis McBallbag vs. Ruski von Noname

Lichtzwaargewicht gevecht
Francimar Barroso vs Aleksandar Rakic

Lichtzwaargewicht gevecht
Bojan Mihajlovic vs Abdul Kerim-Edilov

Lichtgewicht
Islam Makachev vs Michel Prazeres

Weltergewicht gevecht
Leon Edwards vs Bryan Barberena

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *