Mannen in Bussum en Winschoten hebben de grootste!

Goed nieuws voor mannen uit Bussum, Winschoten en Burgum. Zij hebben vanaf nu eindelijk bewijs tijdens het versieren van een leuke dame dat zij écht de best bedeelde mannen van het land zijn. Per inwoner kochten zij namelijk de meeste XL-condooms. Dat is één van de vele conclusies van het grote condoomonderzoek van Condoomfabriek.nl, dat al vele jaren actief is in de online verkoop van condooms. In tegenstelling tot de mannen uit deze drie steden, moeten dames uit ’s Gravendeel, Weesp en Drunen echter genoegen nemen met gemiddeld de kleinste zaakjes van het land. Daar bestelden ze namelijk de meeste XS-condooms, aldus de website.

“De meeste smaakjescondooms worden verkocht in Amsterdam en smaken naar aardbei!

In de zomer zijn we het heetst

Veel verschillende onderzoeken wijzen uit dat we gezamenlijk het meeste zin in seks hebben wanneer de temperaturen stijgen. Ons libido neemt dan toe en dankzij de vele vakantiedagen krijgen we gewoon zin in een beetje intimiteit. Ook uit dit nieuwe onderzoek blijkt dat we in de maanden juli en augustus bijna twee keer zoveel condooms bestellen als in februari. Dat is misschien ook niet heel gek, gezien de vele festivals en evenementen die ons land in die maanden weer aandoet.

Yummm, aardbei!

Seks moet lekker zijn! Dus waarom zou je dan kiezen voor een smakeloos condoom? Vooral in Amsterdam blijken condooms met een smaakje favoriet te zijn, en opmerkelijk genoeg kiest maar liefst 50% van alle smaakcondoomliefhebbers voor aardbei. Zo’n 19% doet het met Appel en achterlopers zijn Pina Colada (13%), Sinaasappel (8%) en Cola (2%).

Mannen doen het veiliger

Het is misschien een klein beetje biased om te zeggen, omdat lesbische vrouwen niet zo snel een condoom zullen kopen, maar kijkende naar de cijfers van het onderzoek blijk dat mannen goed zijn voor 65% van de verkoop van condooms. Daarnaast blijft het bij je dragen van een condoom toch vaker een mannelijke aangelegenheid. 35% vinden we aan de vrouwelijke kant zelfs nog hoog!

Over zo’n drie weken is het ook alweer Valentijnsdag. Zorg er dus voor dat je altijd bescherming op zak hebt, of bezoek CondoomFabriek.nl voor een spannend Valentijnspakket met leuke speeltjes, condooms en glijmiddel. Enjoy, mannen!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *