Hoe cool is dit: Game of Thrones op een 77 meter lang wandtapijt!

We zijn alweer aangekomen bij het zevende seizoen van Game of Thrones en aflevering één was al om van te smullen. Zoals ook in voorgaande seizoenen, zal Noord-Ierland wederom het decor zijn voor de immens populaire serie. Denk aan opnamelocaties als Winterfell en de Iron Islands. Tourism Ireland heeft het complete verhaal van Game of Thrones vastgelegd op een 77 meter lang wandtapijt. Hoe cool is dat?! Alle afleveringen, van begin tot eind, zijn verwerkt tot kunst.

Wil je niet wachten? Klik hier om de wandtapijt te bewonderen.

Het zeer bijzondere wandtapijt van Game of Thrones is gemaakt in Bayeux-stijl van linnen uit Noord-Ierland. Je scrollt er horizontaal doorheen als je hem op de website bekijkt, maar je kan ook kiezen om direct door te klikken naar de meest indrukwekkende en brute momenten uit de serie. Zo scroll je bijvoorbeeld direct door naar de Red Wedding of naar de Battle of the Bastards. Vanaf 22 juli is het doek te bewonderen in het Ulster Museum in Belfast. Naarmate het seizoen vordert, worden nieuwe delen van het wandtapijt onthuld met gebeurtenissen uit de recent uitgezonden afleveringen. Het gedeelte van de eerste aflevering zal bijvoorbeeld 24 juli online komen te staan.

Meer zien van de locaties van Game of Thrones? Tourism Ireland heeft ook een speciale Game of Thrones route uitgestippeld die je in drie dagen meeneemt langs de locaties en verhalen van de populaire serie.

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *