Dit is de nieuwe Bentley Flying Spur: groter, sneller en luxer!

Groter, sneller en luxer: Bentley Motors heeft zijn Flying Spur fundamenteel herzien. Lees hier alle informatie over de derde generatie.

De flinke limousine van Bentley is al geruime tijd niet meer gereviseerd. Dus het was tijd voor een update van de luxeklassieker. Nu gaan de Britten vol de aanval in met hun nieuwe model, dat begin 2020 richting de dealers vertrekt. Het wordt de concurrent van de BMW 7-serie en de Mercedes S-Klasse. De nieuwe Flying Spur is langer, gespierder en sneller geworden, natuurlijk krijgen de welgestelde kopers ook alle denkbare luxe.

Bentley Flying Spur: zwaargewicht met 333 km/u

De luxe vierdeurs is gegroeid tot 5,32 meter lang en bijna 2 meter breed en brengt ondanks aluminium een gigantische 2,4 ton gewicht op de weegschaal. Een enorm zwaargewicht dat nog steeds in staat is om van 0 naar 100 te sprinten in een super-sportieve 3,8 seconden. De topsnelheid is ook op een hoog niveau: als de nieuwe eigenaar haast heeft, is het mogelijk om een ​​trotse 333 km/u te halen uit de zes-liter W12-motor. De krachtoverbrenging van de 635 pk-eenheid gebeurt via een transmissie met acht versnellingen met dubbele koppeling die variabel is voor alle vier de wielen. Samen met de nieuwe vierwielsturing en een adaptieve luchtvering, zou de bolide nog wendbaarder en comfortabeler moeten worden.

Het interieur scoort met een luxe ruimte, die op verzoek kan worden aangepast met de beste houtsoorten, leer en andere handgemaakte details. Het instrumentenpaneel in de cockpit en het bedieningsdisplay aan de achterkant van de passagier zijn volledig digitaal. Bovendien kan niet alleen de hulpsystemen voor bijvoorbeeld de controle van de nachtzicht-functie, maar ook faciliteiten zoals de “Bang & Olufsen” sound-systeem met tien speakers, de gordijnen, het omgevingslicht, de airconditioning of de massagefunctie van de zetels.

De prijs van de nieuwe Bentley Flying Spur

Hoeveel geld je moet meebrengen voor een nieuwe Bentley Flying Spur? Dat is nog niet duidelijk. De vorige kostte bijna 250.000 euro, dus waarschijnlijk wordt het iets in die richting.

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *