Check de eerste trailer van The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story

Het volgende seizoen van Ryan Murphy’s American Crime Story is gericht op één van de beroemdste moorden in de modewereld, namelijk die op Gianni Versace in 1997. De eerste trailer van de serie is zojuist uitgebracht, en dit mag met recht een teaser genoemd worden!

De serie komt weliswaar niet uit voor 2017, maar de previews en info die beschikbaar is geeft ons voldoende om naar uit te kijken. In de twintig seconden durende clip die vandaag is uitgebracht zien we het iconische huis van de ontwerper in Miami. De camera zweeft langzaam in stilte naar een afstand, tot er twee schoten te horen zijn die de duiven van de poorten van het herenhuis laten vliegen. Check de trailer zelf hierboven.

Na 2016’s gerenommeerde The People v. OJ Simpson komt het Amerikaanse Crime Story terug voor een tweede seizoen met de nadruk op Gianni Versace’s moord door Andrew Cunanan in 1997. Penelope Cruz vertolkt in de film de rol van de zus van de ontwerper, Donatella Versace. Edgar Ramirez zal Gianni himself gaan spelen.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *