Check de eerste action-packed trailer van Fast and Furious 9!

Fans van Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson en de rest van de Furious-crew opgelet! Tijdens de afgelopen Super Bowl werd ]voor het eerst de nieuwste trailer voor Fast & Furious 9 getoond. Heb jij hem nog niet gezien? Lees dan snel verder!

Een tiende vervolg staat gepland voor release in 2021, waardoor Fast & Furious 9 het “begin van het einde” wordt voor de (zeer) langlopende actiefranchise. Wat begon als een kleine film over straatracers en een undercoveragent, is een van de grootste actiefilmseries aller tijden geworden. Spinoffs en andere gerelateerde projecten zijn waarschijnlijk aanstaande – inclusief een mogelijk vervolg op Hobbs & Shaw met Dwayne Johnson en Jason Statham – maar deze twee films zijn misschien de laatste keer dat Diesel en co in actie te zien zijn. Check de trailer hier:

Samen met Diesel, Rodriguez en Gibson omvat de terugkerende cast Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren en Charlize Theron, evenals nieuwe toevoegingen zoals John Cena en Guardians of the Galaxy-ster Michael Rooker. Brewster keert voor het eerst sinds Furious 7 in 2015 terug naar de franchise.

Fast & Furious 9 staat gepland voor een release op 22 mei 2020.

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *