Win Spider-Man Homecoming goodies!

Your Friendly Neighborhood Spider-Man is back! Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) in Spider-Man Homecoming onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei).

Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar. Spider-Man Homecoming draait sinds 6 juli in de bioscoop!

Win coole goodies

Spider-Man: Homecoming draait alweer eventjes in de bioscoop en om het succes te vieren, mogen wij in samenwerking met Universal Pictures Nederland coole goodies van de film weggeven. We geven drie pakketjes weg met daarin: een handige pashouder in de stijl van Spider-Man en een coole zonnebril. Ook meedoen? Stuur dan een mail naar winnen@mannenblog.com met daarin jouw contactgegevens. Uit alle inzendingen kiezen wij willekeurig 3 winnaars. Aan het einde van volgende week nemen wij contact op met de winnaars.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *