5 voorjaars fashiontrends voor stijlvolle mannen

De lente is officieel een week onderweg en dat betekent dat de dikke wintertruien en shawls terug de kast in mogen en we een hele nieuwe berg met kleding tevoorschijn kunnen halen. Wij brengen je graag op de hoogte van de laatste voorjaarstrends, zodat je altijd stijlvol en modieus voor de dag kunt komen. Het vullen van je garderobe wordt door dit artikel een fluitje van een cent!

Of je vaker in drukke stadsstraten te vinden bent of juist de hele dag op kantoor met een kop Starbucks rondloopt, het is belangrijk er gewoon lekker casual bij te lopen. Toch is het niet altijd even eenvoudig om er informeer maar toch fashionable uit te zien. Gelukkig helpen deze lentetrends je een eind op weg. Alright, laten we eens kijken…

Light-wash Denim

Denim is misschien wel de meest klassieke modetrend aller tijden, dus het is niet bepaald een verrassing dat jeans ook in 2019 een must-wear zijn. Hoewel veel mannen kiezen voor een donkere kleur, is het overstappen naar een lichtere en subtielere light-wash voor dit seizoen de betere keuze. Volgens Pinterest zijn zoekopdrachten naar “light-wash denim” de afgelopen maand met 70 procent gestegen, dus de kans is groot dat je hier altijd goed mee zit.

Een leren weekendtas

Of je nu naar de sportschool gaat of een lange weekendtrip op de planning hebt: een mooie leren weekendtas is een must dit voorjaar. Ze zijn comfortabel, stijlvol én stoer. Chesterfield Bags is zo’n merk waar je een geweldig aanbod van weekendtassen kunt vinden, maar waar je ook terecht kunt voor toffe schoudertassen, laptoptassen en nog veel meer. Voor deze lente kies je voor een mooie cognac-kleur bag om helemaal op te vallen.

View this post on Instagram

Depending on whom you ask, success means different things. Chances are your answer is similar to mine. But whatever your version of success is, there are some things that everybody can do. . Follow your talents. It's helpful to be passionate about something, but passion without talent is like a car without gas; it won't get you very far. Everyone has a gift, so find yours and put in the time to make yourself better at it. . picture credit goes to @valentinbruneau . #roadtosuccess #hardworkpaysoff #workhard #howtobesuccessful #journeytosuccess #inspo #inspiration #selfdevelopment #selfgrowth #motivation #bagpost #bagoftheday #fairlymade #handmade #handmadebags #leatherbags #chesterfieldbags #mychesterfieldbag #picoftheday #potd #leathercrafts #onlineshop #bagshop #positivevibes #positivity #positivethoughts

A post shared by The Chesterfield Brand (@chesterfieldbags) on

Vintage horloges

Vintage horloges zijn een geweldige keuze, ongeacht geslacht – en ze maken een serieuze comeback in 2019 waren volgens Pinterest de zoekopdrachten voor ‘vintage horloges’ met ruim 98 procent gestegen. Van Rolex tot Chopard, deze uurwerken dienen als een perfect onderwerp van gesprek. Het zijn geweldige accessoires en ze zien er ook nog eens verbluffend uit. En nog iets: als het je lukt om van je smartphone af te blijven kun je er zelfs de tijd op aflezen.

Corduroy

Denim is dan weliswaar de tijdloze MVP onder de fashion, maar corduroy is wat je deze lente steeds vaker zult tegenkomen. En natuurlijk is het trending, anders zouden we het niet in dit lijstje opnemen. Volgens Pinterest zijn zoekopdrachten naar ‘corduroy’ met 507 procent gestegen. Een trend? Nee, een enorme trend! Het is dan ook niet gek dat steeds meer merken corduroy opnemen in hun outfits.

Chino’s

Het is dé casual broek die voor vele gelegenheden geweldig werkt en tegenwoordig is een paar chino’s gemakkelijk te vinden, dankzij redelijk geprijsde merken die producten van hoge kwaliteit leveren. Elke chino heeft een elastische stof die ervoor zorgt dat je de dag comfortabel door komt. En daarnaast zijn de lichte kleuren helemaal in dit voorjaar.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *