Deze stoere én classy horloges maken je look helemaal af

De echte mannen kennen Hugo Boss natuurlijk allang. Denk maar eens aan hun kostuums, overhemden, broeken, parfums etc. Het merkt straalt autoriteit, authenticiteit en kwaliteit uit. Je houdt er van of je houdt er niet van. Er lijkt niet echt een middenweg te zijn. Sinds kort zijn er nu ook Hugo Boss herenhorloges. Deze horloges maken je look helemaal af!

Hugo Boss

Denk je aan Hugo Boss dan denk je aan kwaliteit en uitstraling. Dit zie je dan ook meteen terug in de collectie. Geen vreemde snufjes, geen gekke kleurencombinaties maar gewoon oerdegelijke, robuuste horloges met een kwaliteit uurwerk en een strak design.

Black

Met de kleur zwart zit je altijd goed. Dit zwarte Hugo Boss horloge straalt alles uit wat je mag verwachten van Hugo Boss. Autoriteit, authenticiteit en kwaliteit in één horloge. Tijdelijk is dit mooie horloge in de sale. Je betaalt in de meeste shops dan ook geen €514,00 maar slechts €248,95.

Gold

Mooi goud is niet fout. Dat bewijst Hugo Boss maar al te goed met deze HB1513340. De kast en horlogeband zijn volledig in goud afgewerkt zónder dat het kitscherig wordt. De mooie donkerblauwe wijzerplaat zorgt voor een mooi contrast en breng alles in balans. Opvallend zijn de subtiele details die in dit horloge verwerkt zijn.

Liever wat anders?

Ook dan is er genoeg om uit te kiezen. Neem bijvoorbeeld de Diesel horloges: zeer geschikt voor mannen met een brede pols die liever een maatje groter willen.

Diesel

Denk je aan Diesel horloges dan denk je al snel aan groot, groter grootst. De meeste zijn wel bekend met de XXL horloges van Diesel. Echter zijn er genoeg modellen die toch een robuuste en stoere uitstraling hebben maar niet het formaat van een wandklok hebben.

DZ4318

De DZ4318 is met een kast diameter van 51mm zeker niet klein, maar ook niet te groot. Prima geschikt voor mannen met een bredere pols. Volledig afgewerkt met roestvrij straal en een quartz uurwerk en waterdicht tot 100 meter. Nu te koop van €274,00 voor €179,95

DZ4282

Een ander horloge van Diesel dat niet te groot maar zeker niet te klein is, is de DZ4282. Wederom een diameter van 51mm en hiermee uitermate geschikt voor mannen met een bredere pols. De kast en de horlogeband zijn gemaakt van het beste edelstaal. Voorzien van een quartz uurwerk met een waterdichtheid tot 100 meter. Het horloge kost je zo’n €179,00.

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *