5 must-see filmtrailers van deze week

Heb je sci-fi jeuk gekregen van The Last Jedi? Het zal een tijdje duren voordat Episode IX op de schermen verschijnt, maar er zit genoeg sci-fi in de pijplijn om je tijdens de Star Wars-hype bezig te houden. Fans van jong-volwassen dystopische fictie hebben bijvoorbeeld de laatste episode van de Maze Runner-serie om naar uit te kijken en Steven Spielberg zal in maart 2018 zijn langverwachte adaptie van Ready Player One naar het witte doek brengen. Check hier de 5 must-see filmtrailers van deze week!

The Polka King


De lokale Pennsylvania polka-legende Jan Lewan ontwikkelt een plan om rijk te worden dat zijn fans schokken en hem in de gevangenis laat belanden. Deze uitbundige tragikomedie vertelt het opmerkelijke maar ware verhaal van de opkomst en ondergang van de Poolse emigrant Jan (Jack Black), van het streven van tchotchke winkeleigenaar in de jaren ’70 tot de onbetwiste koning van Pennsylvania Polka in de vroege jaren ’90. Lewan achtervolgde de American Dream op alle mogelijke manieren, wist investeerders te verslaan en ambtenaren om te kopen om een ​​persoonlijk muzikaal imperium op te bouwen in wat het enige bekende Polka Ponzi-plan ter wereld werd.

Maze Runner: The Death Cure


In de epische finale van de Maze Runner-saga leidt Thomas zijn groep ontsnapte Gladers tijdens hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden moeten ze inbreken in de legendarische Last City, een door WCKD bestuurd labyrint dat misschien wel het dodelijkste doolhof van allemaal blijkt te zijn. Iedereen die het levend bereikt, krijgt antwoord op de vragen die de Gladers hebben gesteld sinds ze voor het eerst in het doolhof zijn aangekomen.

Ready Player One


Het is 2045. De wereld staat aan de rand van chaos en instorting. Maar mensen hebben redding gevonden in de OASIS, een uitgebreid universum van virtuele realiteit, gecreëerd door de briljante en excentrieke James Halliday (Mark Rylance). Wanneer Halliday sterft, laat hij zijn immense vermogen aan de eerste persoon na die een ​​easter-egg weet te vinden dat hij ergens in de OASIS heeft verborgen, wat een wedstrijd oproept die de hele wereld aangrijpt. Wanneer een onwaarschijnlijk jonge held met de naam Wade Watts (Tye Sheridan) besluit mee te doen aan de wedstrijd, wordt hij naar een halsbrekende schattenjacht gesmeten door een fantastisch universum van mysterie, ontdekking en gevaar.

Bomb City


Winter 1997. Amarillo, Texas . Brian Deneke staat bekend om zijn groene mohawk en onsterfelijke passie voor punkmuziek. Hij geeft shows met zijn vrienden op een vervallen locatie die bekend staat als “Bomb City” en weigert, samen met veel van zijn medepiloten, zich te schikken naar de conservatieve cultuur die hen omringt. Hun radicale verschijningen roeren sociale onverdraagzaamheid binnen de gemeenschap, vooral met Cody Cates uit de middelbare school en een groep die bekend staat als “white-hatters”. Conflicten tussen de twee groepen ontsteken een reeks vijandige ontmoetingen, die op een avond tot een hoogtepunt komen met een gruwelijk straatgevecht dat zou uitgroeien tot een van de meest controversiële haatmisdaden in de moderne Amerikaanse cultuur. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Bright


Deze actiethriller, geregisseerd door David Ayer (Suicide Squad, End of Watch), speelt zich af in een alternatieve wereld en volgt twee politieagenten met heel verschillende achtergronden – Ward, een mens gespeeld door Will Smith, en Jakoby, een orc gespeeld door Joel Edgerton – die aan een routine patrouillacht beginnen die uiteindelijk de toekomst zal veranderen zoals hun wereld die kent. De twee bestrijden zowel hun eigen persoonlijke verschillen als een aanval van vijanden en moeten samenwerken om een ​​bepaalde relic te beschermen waarvan gedacht wordt dat hij niet meer bestond. Dit item kan alles vernietigen als het in de verkeerde handen zou vallen…

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *