Deze 5 droomauto’s koop je tweedehands voor een ‘prikkie’!

Heb je altijd al de droom gehad in een superdeluxe Ferrari of Lamborghini rond te rijden, maar heb je geen geld voor een splinternieuw model? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het kopen van een tweedehands supercar bespaart je namelijk in veel gevallen tienduizenden euro’s. Na een korte speurtocht op Gaspedaal.nl kwamen we erachter dat de droom van het rijden in een echte supercar dichterbij is dan je misschien denkt… Wat vind je bijvoorbeeld van onderstaande sexy wagens?

Ford Mustang 5.4 V8 Shelby Cobra

De Ford Mustang 5.4 V8 Shelby Cobra is mijn absolute droomauto en een wagen om van te kwijlen. De afstammeling van ‘Eleanor’, de wereldberoemde Ford Mustang GT500 uit de film Gone in 60 Seconds, straalt een geweldige portie brute kracht uit en geeft je heel wat bekijks als je ermee door de straten scheurt. Op de tweedehands website hebben we een prachtig model uit 2007 gevonden, die je voor zo’n 75.000 euro op de kop tikt. Geen onbelangrijk detail: Met de wagen knal je binnen 4,5 seconden naar de 100 km/u!

Check de Ford Mustang hier

Aston Martin Vanquish V12

Niet voor niets is de Aston Martin dé autokeuze van James Bond, ’s werelds bekendste geheim agent. De V12 Vanquish verkreeg wereldwijde faam toen bekend werd dat het 007’s wagen zou worden in ‘Die Another Day’, de twintigste Bond-film. De Vanquish wordt aangedreven door een 5,9 L (5935 cc) V12-motor, die 343 kW (460 pk) en 542 Nm koppel produceert. Deze verschrikkelijk sexy Britse sportwagen is tweedehands voor zo’n 100.000 euro van jou.

Check de Aston Martin Vanquish V12 hier

Chevrolet Corvette C1 Convertible

Ik kan me nog goed herinneren dat toen ik zo’n 10 jaar oud was en mijn oom kwam aanrijden in een gloednieuwe auto waar mijn mond van openviel. Hij wist me te vertellen dat het om een ‘Chevrolet Corvette’ ging. Sindsdien staat deze wagen hoog op mijn lijstje van auto’s die ik ooit nog zou willen kopen. Maar zelfs als tweedehands zou ik daar zeer waarschijnlijk een flinke lening voor moeten afsluiten. Het speciale aan de Corvette is dat zelfs de oude modellen, zoals uit de jaren ’60, nog steeds prachtig zijn. Je hebt de Corvette C1 voor zo’n 75.000 euro in je garage staan.

Check de Chevrolet Corvette C1 Convertible hier

Ferrari 599 6.0 GTB

Ferrari is hét merk dat wereldwijd bekend staat om de meest luxe auto’s op aarde. Niet alleen kennen de wagens een hoge mate van comfort, ze zien er ook gewoon gigantisch sexy uit. De gestroomlijnde Ferrari 599 6.0 GTB beschikt over een krachtige V12-motor die maar liefst 620 gierende paarden produceert. Je bereikt de 100 km/u in zo’n 3,7 seconden en je tikt de 200 km/u aan in slechts 11 tellen. Je zou er bijna voor in Duitsland gaan wonen. De Ferrari 599 GTB’s die we hebben gespot kosten je rond de 120.000 euro.

Check de Ferrari 599 6.0 GTB hier

Lamborghini Aventador

De Lamborghini Aventador is weliswaar de duurste in dit lijstje droomauto’s, maar ook de nieuwste én meest krachtige van al deze fijne superwagens. De Aventador is er in verschillende soorten en maten. Zo ga je de LP750 SV SuperVeloce niet onder de 700.000 euro vinden, maar de oudere Aventador LP 700 V12 heb je ‘al’ voor ongeveer 400.000 euro onder je kont. Allesbehalve goedkoop natuurlijk, maar hé, we moeten blijven dromen! De Lamborghini Aventador heeft maar liefst 700 pk en een acceleratie snelheid van slechts 3 seconden om de 100 aan te tikken. We kunnen dan ook absoluut spreken van een bruut racemonster!

Check de Lamborghini Aventador hier

Mocht je dus nog wat geld in een oude sok verstopt hebben, via tweedehandssite Gaspedaal.nl koop je de wagens gewoon voor een ‘prikkie’!



Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *