Maak kans op bioscoopkaartjes voor 12 Strong!

We hebben hier op de redactie van Mannenblog áltijd tijd voor een goede actiefilm. Binnenkort, op 1 februari om precies te zijn, is de bioscooprelease van 12 Strong, een fonkelnieuwe oorlogsfilm met Chris Hemsworth in de hoofdrol. Je volgt het verhaal van een Special Forces-team dat na 9/11 op missie gaat in Afghanistan. Het mooiste van allemaal is dat wij 8 bioscoopkaartjes weg mogen geven. Lees snel verder!

“Naast het overwinnen van wederzijds wantrouwen en een enorme cultuurkloof, moet het team de onderontwikkelde tactieken van de Afghaanse soldaten aannemen en gaan de Amerikanen te paard de strijd aan.”

Plot: 12 Strong speelt zich af op de onzekere dagen na de schokkende gebeurtenissen op 9/11. Het team van de Amerikaanse Special Forces, geleid door hun nieuwe kapitein Mitch Nelson (Chris Hemsworth), is uitgekozen om als eerste van de Amerikaanse troepen naar Afghanistan af te reizen voor een extreem gevaarlijke missie. Daar moeten ze in de ruige bergen de Generaal van de Noordelijke Alliantie (Navid Negahban) overtuigen om hun krachten te bundelen om hun gemeenschappelijke tegenstander te verslaan: de Taliban en hun Al Qaeda-bondgenoten. Naast het overwinnen van wederzijds wantrouwen en een enorme cultuurkloof, moet het team – gewend aan de modernste oorlogsvoering – de onderontwikkelde tactieken van de Afghaanse soldaten aannemen en gaan de Amerikanen te paard de strijd aan. Als nieuwe bondgenoten moeten ze het onderbezet en onderbewapend opnemen tegen een meedogenloze vijand die geen genade kent.

Maak kans op 2 bioscoopkaartjes!

In samenwerking met Independent Films mogen wij op Mannenblog.com 4×2 vrijkaarten weggeven om 12 Strong in de bioscoop te aanschouwen! Wil je ook met je vriend of vriendin naar deze keiharde actiefilm? Stuur ons dan een mail op winnen@mannenblog.com en vermeld daarin jouw contactgegevens. Uit alle inzendingen kiezen wij aan het einde van de week willekeurig vier winnaars. Veel succes!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *