Zo tover je je badkamer om in een heuse wellness-spa

Geef je badkamer de ultieme spabehandeling met ontspannende aroma’s, luxe accessoires en rustgevende kleuren om een ​​persoonlijk wellness-oord in je eigen huis te creëren. En als je dacht dat alleen vrouwen om wat rust en ontspanning geven, dan heb je het mis!

Droom jij of je partner van je eigen vredige toevluchtsoord waar je kunt ontspannen en helemaal tot rust kunt komen? Verander je badkamer dan in een persoonlijke thuisspa, zodat je elke dag thuis kunt komen in een ontspannende badkameromgeving. Door ruimte te maken en rommel te verwijderen, badkamerapparatuur te upgraden en decoratieve accenten toe te voegen, kun je een stijlvolle en betaalbare spa-achtige sfeer creëren in je eigen huis.

1. Ruim op!

Als je badkamer verdrinkt in de make-up van je partner, toiletartikelen en haarproducten, gooi de rommel dan weg door items te verwijderen die je niet dagelijks gebruikt en ze op te bergen onder je gootsteen, in een mand of in een medicijnkastje. Door je badkamerbenodigdheden bij de hand te houden en al het andere netjes weggestopt te houden, kun je een ontspannen sfeer behouden.

2. Creëer extra opslagruimte

Als je problemen hebt met het vinden van een plek om al je toiletartikelen en benodigdheden op te bergen, wees dan creatief door opslagruimte toe te voegen in bepaalde ruimtes. Bedenk hoe een spa toiletartikelen zou organiseren en tentoonstellen. Gebruik potjes van helder glas om wattenbolletjes op het aanrecht op te bergen, plaats een rieten mand om handdoeken op de vloer naast het bad te leggen of plaats een dienblad op het toilet voor handzeep, lotions en andere producten.

3. Kies kalmerende kleuren

Zet de toon voor je spa thuis door neutrale kleuren te kiezen, zoals wit, beige of blauw, om een ​​rustgevende en gastvrije omgeving te creëren. Gewaagde accenten en kleurrijke douchegordijnen zullen de kalmerende spa-achtige sfeer die je probeert te creëren wegnemen.

4. Upgrade je douchekop

Verwen jezelf door je douche te upgraden met een massagedouchekop. Voor degenen onder jullie die geen groot bad hebben (whirlpool baden zijn héérlijk), is een luxe douchekop met meerdere standen en een eenvoudig ontwerp een must-have. Of je nu de voorkeur geeft aan een watervaldouche, hogedruk- of handdouche, als je een unieke douchekop kiest die bij je stijl past, zal je badkamer meteen een update krijgen.

5. Voeg de natuur toe

Gebruik kamerplanten en bloemen in je badkamer om een ​​gezonde omgeving te creëren en de kamer tot leven te brengen. Kamerplanten zijn een gemakkelijke en effectieve manier om van uw badkamer een comfortabelere en rustigere omgeving te maken. Vul een vaas met verse bloemen, hang een potplant aan het plafond of zet potplanten in de badkamer om natuurlijke elementen te omarmen.

6. Comfortabele kleden

Zachte badmatten om je voeten op te laten rusten en grote, luxe handdoeken om in te wikkelen zijn essentieel voor het creëren van een spa-gevoel in je badkamer. Trakteer jezelf op comfortabele, warme handdoeken door uw oude badmatten en handdoeken weg te gooien en te upgraden naar nieuwe, frisse. Wil je je thuisspa naar een hoger niveau tillen? Koop een handdoekverwarmer voor je badkamer zodat je thuis kunt genieten van warme, verwarmde handdoeken.

7. Voeg kalmerende geuren toe

Aromatherapie voegt de laatste hand aan je home-spa-ervaring door emoties op te roepen, ontspanning te stimuleren en stress te verlichten. Essentiële oliën, geparfumeerde zeep en lotions, samen met geurkaarsen, zijn de gemakkelijkste manieren om de stemming te bepalen bij het creëren van een badkamer-spa. Overweeg geuren zoals lavendel, jasmijn of vanille voor een rustgevend effect en een ontspannen sfeer.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *