Winactie: Speedlink 4-in-1 adapter voor al je apparaten

Eén adapter, vier manieren om mobiele apparaten te verbinden met computers: met de multi-adapter kabel bewijst elektronica specialist SPEEDLINK wederom dat zij innovatieve oplossingen biedt op het gebied van het verbinden van apparaten met elkaar. Speedlink heeft onlangs een compleet nieuw kabel-assortiment geïntroduceerd, waar deze multi-adapter onderdeel van is.

Deze adapter van hoge kwaliteit verbindt apparaten met een USB-C 3.1 (Gen 1) of micro-USB poort, bijvoorbeeld van smartphones en camera’s, naar computers, autoladers of reguliere stekkers. De adapter heeft een compact design en beschikt over een innovatieve USB-A verbindingspoort die omgezet kan worde 4-in-1 adapter. 2.pngn naar een USB-A stekker dankzij het slimme schuifmechanisme. Het maakt opladen, data overzetten en het gebruik van OTG accessoires zeer gemakkelijk en maakt een einde aan het steeds moeten zoeken naar de juiste kabel. De vergulden aansluitingen bieden een duurzame en stevige verbinding, waarmee data kan worden overgedragen met een snelheid tot maximaal 5Gbit/s (SuperSpeed USB). Daarnaast biedt deze kabel dankzij zijn lengte van 1 meter al het gemak en de flexibiliteit die een gebruiker wenst.

Specificaties:
• 4-in-1 USB-C/micro-USB naar USB-A adapter kabel
• USB-C 3.1 (Gen 1)
• SuperSpeed data overzetten met een snelheid tot 5Gbit/s
• Ondersteunt USB-OTG, opladen en gegevens overzetten
• Schuifmechanisme zet USB-A verbinding om in een USB-A stekker
• Vergulde aansluitingen
• 1m kabel
• Verkoopadviesprijs: €32,99

Maak kans op de Speedlink 4-in-1 adapter!

Aankomende week geven wij op Mannenblog.com twee exemplaren weg van de 4-in-1 adapter van Speedlink. Ook interesse in een exemplaar? Laat het ons weten via winnen@mannenblog.com en vertel dat je graag mee doet aan deze winactie. Uit alle inzendingen worden willekeurig twee winnaars gekozen. Volgende week, op 28 december, nemen wij contact op met de winnaars. Veel succes!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *