Win vrijkaarten én goodies voor Happy Death Day 2U!

Het is weer griezelen geblazen! Jessica Rothe keert terug in de hoofdrol in Happy Death Day 2U, het vervolg op de succesvolle film van Blumhouse (Split, Get Out, The Purge films) dat twee jaar geleden op het witte doek verscheen.

Deze keer ontdekt Tree (Rothe) dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen… De film draait sinds een paar dagen in de bioscoop en ook jij gaat er binnenkort misschien heen. We mogen namelijk vrijkaarten én toffe goodies van de film weggeven.

Bekijk hieronder vast de trailer…

Win kaartjes voor Happy Death Day 2U!

In samenwerking met Universal Pictures mogen we twee toffe Happy Death Day 2U weggeven op Mannenblog.com! Deze pakketten bestaan uit het volgende: 2 vrijkaartjes voor de film, een toffe hoodie én touch screen handschoenen. Handig als je snel een belletje moet plegen als je buiten in het donker achterna wordt gezeten…

Meedoen is simpel: stuur een mail naar winnen@mannenblog.com met jouw adres- en contactgegevens. Uit alle inzendingen kiezen wij willekeurig twee winnaars. We maken 25 februari de winnaars bekend. Veel succes!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *