Win kaarten voor de nieuwe bloedstollende thriller Night Hunter!

Het is weer tijd voor een toffe winactie én een film waarbij je non-stop op het puntje van je stoel zit! In de nieuwe zenuwslopende thriller van regisseur David Raymond met hoofdrollen voor Henry Cavill en Ben Kingsley is werkelijk niets wat het lijkt. Deze week geven we bioscoopkaartjes weg voor de nieuwe thriller: Night Hunter! De film draait vanaf vandaag in de bioscoop.

Henry Cavill op zijn best!

Plot: Op jacht naar een brute serieverkrachter en -moordenaar kruisen de getraumatiseerde politieagent Marshall (Henry Cavill) en duo Cooper (Ben Kingsley) en Lara (Eliana Jones) elkaars paden. Oud-rechter Cooper heeft, teleurgesteld in het rechtssysteem, zijn toga aan de wilgen gehangen en besloten het heft in eigen handen te nemen: samen met Lara lokt hij verkrachters in de val om ze op passende wijze te straffen. Maar dan wordt Lara gekidnapt. Cooper, Marshall en de politie gaan op jacht naar de dader, maar als ze Simon (Brendan Fletcher) arresteren, wordt het mysterie rond de moorden alleen maar groter. Agente Rachel (Alexandra Daddario) is ervan overtuigd dat de gevangene, die jarenlang vrouwen misbruikt en vermoord zou hebben, meerdere persoonlijkheden heeft waarvan één mogelijk meer weet. Maar is de gestoorde Simon wel degene die ze moeten hebben?

Maak kans op 2 vrijkaarten voor Night Hunter!

Lijkt het jou ook tof om Night Hunter in de bioscoop te zien? Dan komt dat goed uit, want wij mogen op Mannenblog.com drie setjes van twee bioscoopkaarten voor deze bloedstollende thriller weggeven! Als jij dus ook samen met je partner of vriend of vriendin naar de bioscoop wilt, dan zit je hier helemaal goed.

Ook kans maken op een pakket? Mail ons dan op winnen@mannenblog.com onder vermelding van ‘winactie Night Hunter’ met jouw contactgegevens. Uit alle inzendingen kiezen wij drie winnaars. De actie loopt tot 5 september, dus wees snel!

Bekijk snel de trainer!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *