Welke seksspeeltjes kun je als man gebruiken?

Sommige mensen denken dat seksspeeltjes alleen bedoeld zijn voor vrouwen, maar dat is niet het geval. Er zijn namelijk ook talloze speeltjes die speciaal op mannen gericht zijn. Sterker nog, er zijn vandaag de dag ontzettend veel sextoys voor mannen. Als je nog niet eerder zo’n speeltje gebruikt, hebt, weet je mogelijk niet welke je moet kopen. Wat dat betreft ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst zetten wij namelijk een aantal seksspeeltjes op een rijtje die je als man kunt gebruiken.

1. Fleshlight

Trek jij je regelmatig af? Dan gaat dit na verloop van tijd misschien vervelen. In dat geval biedt een fleshlight uitkomst. Dit is een seksspeeltje waar jij jouw penis in kunt steken. Je kunt voor een vagina kiezen, maar ook voor een mond of anus. De binnenkant van een fleshlight bevat noppen, ribbels en andere stimulerende texturen en is zo ontworpen dat hij zo goed mogelijk overeenkomt met de opening. Zo is een fleshligt anus bijvoorbeeld strakker dan een fleshlight vagina of mond.

2. Cockring

Wie meer genot wil ervaren tijdens het masturberen, kan hier een cockring bij gebruiken. Zoals de naam van dit seksspeeltje al aangeeft, is dit een ring die je om jouw penis doet. Sommige cockrings bestaan uit meerdere ringen, waardoor je ook een ring om jouw balzak kunt doen. Wanneer je dit speeltje gebruikt, stel je jouw orgasme langer uit. Bovendien kom je een stuk heftiger klaar. Is dit voor jou nog niet voldoende? Dan kun je een vibrerende cockring kopen.

3. Buttplug

Door prostaatstimulatie kun je nog heftiger klaarkomen dan gebruikelijk. Wie zijn prostaat wil stimuleren, moet alleen wel een seksspeeltje in zijn anus steken. Voor sommige mannen is dit een no-go area, terwijl anderen dit een spannend idee vinden. Ben je benieuwd hoe het voelt om klaar te komen terwijl je jouw prostaat stimuleert? Dan biedt een buttplug uitkomst. Deze sextoy is er in verschillende soorten en maten. Je kunt een standaard buttplug kopen, maar ook voor een vibrerende kiezen.

4. Dildo

Voor sommige mannen volstaat een buttplug, maar dit geldt niet voor iedereen. Zo gaat een buttplug voor jou misschien niet diep genoeg. Overweeg in dat geval een dildo te kopen. Dit seksspeeltje wordt veel gebruikt door vrouwen, maar er zijn ook dildo’s voor mannen. Omdat je dit speeltje anaal inbrengt, raden wij je aan een speciale anaaldildo te kopen. Wil je een meer intime ervaring? Dan is een voorbinddildo misschien iets voor jou en je partner.

5. Penispomp

Een laatste seksspeeltje voor mannen dat we hier uitlichten is de penispomp. Met behulp van dit speeltje pomp je jouw penis op. Je plaatst hem simpelweg om jouw geslachtsdeel en begint met pompen. Voordeel hiervan is dat jouw penis groter wordt dan gebruikelijk. Dit is niet de enige reden om een penispomp te kopen. Een erectie houdt namelijk ook langer aan en bovendien kom je heftiger klaar.

Lees ook deze artikelen