Verschillende manieren om cannabis te roken

Cannabis is te roken op verschillende manieren. De meest voorkomende manier is door middel van een joint, maar hiernaast zijn er nog allerlei andere manieren. Hiervan is de ene manier bekender dan de ander. Hier kun je alles lezen over enkele van de verschillende manieren en hoe ze werken.

Waterpijp

Een veel gebruikte manier om cannabis te roken, is door middel van een waterpijp. Dit is vaak een glazen voorwerp waar je de cannabis indoet. Er zit een laag water onder in de waterpijp. De cannabis wordt verhit, en de rook adem je in. Door het water wat in de waterpijp zit, koelt de rook af. Dit maakt het een stuk aangenamer om de rook in te ademen. Ook filtert het water de rook en houdt het stoffen als hars en nicotine voor een deel, wat ook aangenaam is. Je neemt hier gemakkelijk grote hijsen mee.

Glazen pijp of bowl

Een glazen pijpje oftewel een bowl is klein en compact, en dus erg geschikt voor wanneer je hem ergens mee naartoe wil nemen. Ondanks zijn kleine formaat, is het prima te doen om grote hijsen mee te nemen. Glazen pijpjes komen vaak in mooie kleuren en designs, dus ze zien er ook nog eens tof uit. Doe bijvoorbeeld jouw gelato wiet in het kommetje en verbrand dit. Veel mensen houden erg van deze methode, en het is het proberen dan ook zeker waard.

Blunt

Blunts zijn een soort joints, maar net anders. Ze hebben zowel cannabis als tabak in zich en zijn vaak erg sterk. Op deze manier blijft de cannabis lang goed. Blunts gaan namelijk lang mee. Bovendien zijn ze makkelijk om te delen met vrienden, en voor velen is het makkelijk om ze te rollen. Dat maakt het ideaal. Daarnaast komen blunts in verschillende smaken, wat het voor veel mensen nóg aantrekkelijker maakt om voor deze manier van het roken van cannabis te kiezen.

Vaporizer

Een vaporizer is een apparaatje waarmee je een soort olie verhit. Je verbrandt hierbij geen echte cannabis, en er komt dus ook geen vuur bij kijken. Dit maakt het een relatief gezonde manier van roken. Er zitten om die reden dus ook een stuk minder gezondheidsrisico’s aan vapen. Er zijn veel verschillende soorten vaporizers. Bovendien kun je zelf de intensiteit instellen, wat ervoor zorgt dat je zelf volledig in de hand hebt hoe high je wordt en hoe erg je de resultaten voelt. Kijk voor goede vaporizers bijvoorbeeld op https://www.royalqueenseeds.nl/.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *