Het vervoermiddel voor sportieve mannen: de e-bike

De populariteit van e-bike neemt ieder jaar toe. Afgelopen jaar is er een recordaantal elektrische fietsen verkocht. Dat laat zien dat de e-bike afzetmarkt groot is. De tijd is al lang voorbij dat e-bikes alleen aan 65-plussers werden verkocht. Ook jong Nederland ontdekt de gemakken van een e-bike en het plezier dat dit vervoermiddel. Wat meehelpt is dat het uiterlijk van e-bikes ook steeds hipper wordt. De modellen worden sportiever en de accu is steeds vaker in het frame verwerkt, waardoor een elektrische fiets niet eens meer te onderscheiden is van een normale fiets. In deze blog geven we nog een paar argumenten die jou er zeker van zullen overtuigen dat de e-bike hét vervoermiddel voor sportieve mannen is.

Mountainbiken zoals je nog nooit eerder hebt gedaan

Zoals we al aan gaven worden de e-bikes steeds sportiever. In de categorie elektrische herenfietsen heb je bijvoorbeeld tegenwoordig ook elektrische mountainbikes. Sportieve fietsen met krachtige motoren die gemaakt zijn voor ruig terrein. De e-mountainbike geeft jou een mountainbike ervaring zoals je die nog nooit hebt meegemaakt. Met ondersteuning van de elektromotor stuif jij door het bos en is geen heuvel voor jou te hoog. Met de e-mountainbike houd jij het een stuk langer vol, maar ben je toch sportief bezig: win-win.

Aangename lange toertochten

Ben jij meer van de lange toertochten maken? Ook dan staat er een ruim aanbod van e-bikes tot jouw beschikking. Ook de meeste trekkingfietsen hebben tegenwoordig een stoere uitstraling. Op zo’n fiets kun je zeker voor de dag komen. Een trekkingfiets is op en top comfortabel zodat je hier met gemak veel kilometers mee aflegt. Met een e-bike worden lange toertochten nog aangenamer en stap je vaker op de fiets, ook wanneer er een stevige wind staat bijvoorbeeld. Je bepaalt zelf hoeveel ondersteuning je krijgt dus zo kun je de mate van jouw inspanning goed afwisselen. De trekking fiets is ook ideaal wanneer jij bijvoorbeeld naar je werk fietst. Met deze fiets laat jij de auto staan en pak jij vanaf nu de e-bike. Goed voor het milieu en gezond voor jou!

Een dynamische e-bike voor in de stad

Zou jij vooral ritjes in de stad maken? Ook daar heb je dynamische e-bikes voor die perfect zijn voor korte ritjes en soepel en flexibel in het gebruik zijn. Ideaal voor de drukke stad en bovendien ideaal als jij een druk leven hebt. Met een e-bike doorkruis jij razendsnel de stad. Zo kun je nog meer verschillende afspraken in je agenda plannen, ben je bovendien veel in beweging, maar kom je desondanks niet helemaal bezweet aan.

E-bike vaderdagactie

Wordt de elektrische fiets ook jouw vervoermiddel? Voor je dagelijkse boodschap of een recreatieve fietsvakantie met vrienden? Sla dan nu je slag. Speciaal voor Vaderdag kun je in de winkels van Stella terecht voor geselecteerde vaderdagactiemodellen: extra scherp geprijsde herenfietsen (of je nu vader bent of niet!) in de hipste kleuren, met voorwiel- of middenmotor. Bovendien, uniek in de e-bikebranche op dit moment: deze e-bikes zijn gewoon op voorraad en dus direct leverbaar. Zo kun je vrijwel meteen op je fiets stappen!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *