Gamers opgelet: maak kans op toffe USB ventilatoren van Speedlink

In deze bloedhitte de deur uit? Natuurlijk niet! Want wie speelt dan die potjes Fortnite of Fifa voor je als jij in de zon ligt te bakken? Precies, helemaal niemand. Deze zomer blijf je ook binnen achter de computer lekker koel, want Speedlink heeft twee toffe USB-ventilatoren uitgebracht. En het beste nieuws is dat jij kans maakt om ze te winnen!

Twee varianten

Met snelheden tot 2.900rpm sturen deze Speedlink ventilatoren een frisse wind door de ruimte. Als de temperatuur stijgt en het oncomfortabel warm wordt, koelen de ruimtebesparende en praktische USB ventilatoren de ruimte weer af, plus ze zien er stijlvol uit. Zowel de schattige rubberen mini-ventilator die beschikbaar is in zwart, wit en blauw als het premium model met een rotorkooi; Speedlink heeft verschillende modellen voor elke smaak en elk budget. Want de ventilatoren kosten je bijna niets, namelijk € 7,99 voor de mini-ventilator en € 12,99 voor de rotorkooi.

De miniventilator heeft een flexibele hals, produceert bijna geen geluid en is via USB-A aan te sluiten op pc, laptop en zelfs je power bank. Ja, zelfs op je favoriete festival kan je deze USB-ventilator dus gewoon aan je powerbank koppelen! Dat geldt overigens ook voor de ventilator met rotorkooi, maar die is misschien een klein beetje groot om mee te nemen.

Win deze toffe Speedlink ventilatoren!

Wil je kans maken op een van deze twee Speedlink USB-ventilatoren? Dat komt goed uit, want in samenwerking met het elektronicabedrijf mogen wij op Mannenblog van beide een exemplaar weggeven. Meedoen is simpel: stuur een mail o.v.v. Winactie Speedlink naar winnen@mannenblog.com om deel te nemen. Vergeet daarbij niet je contactgegevens te vermelden! Wij maken aan het einde van volgende week de winnaars bekend. Succes!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *