Super Bowl 2018 komt eraan! Patriots vs. Eagles

Zondag 4 februari is het weer zo ver, de Super Bowl! De twee beste American Football teams staan tegenover elkaar in hét Amerikaanse sportevenement van het jaar. De New England Patriots nemen het op tegen de Philadelphia Eagles, dat belooft een spannende wedstrijd. Wat kan je verwachten? En nog belangrijker, hoe kan je het live kijken? Lees hieronder verder.

Terugblik Super Bowl LI

Vorig jaar werd in Houston de 51e editie van de Super Bowl gehouden. Meer dan 150 miljoen kijkers zagen hoe de New England Patriots de Atlanta Falcons versloegen. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de NFL was een verlenging nodig wegens gelijkspel. De legendarische quarterback van de Patriots, Tom Brady, won toen zijn vijfde NFL-finale.

Patriots vs. Eagles – Vooruitblik LII

Dit is alweer de 52e editie van de Superbowl en tevens de finale van het seizoen 2017. Er wordt gespeeld in het U.S. Bank Stadium in Minneapolis. Dit is de tweede keer dat de wedstrijd hier gespeeld wordt, de eerste keer was in 1992.

Dit is een rematch voor de wedstrijd van de Super Bowl uit 2004 die gewonnen werd door de New England Patriots met 24 tegen 21. De Patriots zijn de eerste ploeg sinds de Seattle Seahawks die 2 Super Bowl finales op een rij spelen. De Philadelphia Eagles hebben de Super Bowl nog nooit gewonnen en dit is de 3e keer dat ze in de finale staan.

Het volkslied wordt gezongen door P!nk en de halftime show wordt verzorgd door niemand minder dan Justin Timberlake, de geruchten gaan dat N-SYNC samen op gaat treden. Dat belooft een spectaculaire show vol nostalgie te worden…

Hoe kijk ik de Super Bowl live?

Heb je Interactieve TV en een FOX Sports abonnement? Dan kijk je in de nacht van zondag 4 februari op maandag 5 februari de Super Bowl via de volgende kanalen:

FOX Sports Eredivisie:
FOX Sports 1 (kanaal 221)
Op FOX Sports 1 kijk je om 23.30 (4 februari) naar de voorbeschouwing, de wedstrijd begint om 00.30 (5 februari) en om 04.30 begint de nabeschouwing. FOX Sports 1 heeft Nederlands Commentaar.

FOX Sports International
FOX Sports 2 (kanaal 222)
Op FOX Sports 2 kijk je vanaf 22.15 (4 februari) naar Super Bowl gerelateerde programma’s en documentaires. Om 00.00 (5 februari) begint de Super Bowl met Amerikaans commentaar.

FOX Sports 6 (kanaal 226)
Op FOX Sports 6 kijk je vanaf 06.00 (4 februari) al naar documentairs die de hele dag doorgaan. Om 00.30 (5 februari) begint dan Super Bowl met Nederlands commentaar.

De Super Bowl als een losse wedstrijd live kijken?

Kan ook. Heb je een Interactieve TV abonnement, bijvoorbeeld van KPN of een andere provider? Bij Interactieve TV kan je de Super Bowl ook als losse wedstrijd bestellen en kijken. Dit is binnen 5 stappen gedaan. Een losse wedstrijd kost maar €6.-.

Heb je Interactieve TV van KPN, maar nog geen FOX Sports? Activeer dan FOX Sports Eredivisie voor de vaste lage prijs van €7,50/mnd of FOX Sports International voor van €12,50/mnd via je MijnKPN acount. En; de FOX Sports zenderpakketten zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

Wil je op de hoogte blijven van alle wedstrijden die uitgezonden worden op Fox Sports? Bekijk dan het blog van KPN.

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *