Bingewatch voer: Agents of S.H.I.E.L.D. en Agent Carter!

Toen ik nog klein was, heb ik ontelbare keren gedroomd en gehoopt dat ik de uitverkorene was en wakker zou worden met superkrachten. Zo heb ik altijd webben willen schieten, zoals mijn favoriete superheld Spiderman of de wereld willen redden, zoals de stoere X-Men. Jammer genoeg ben ik er nu, vijfentwintig jaar later, achter dat het niet veel verder komt dan de superhelden films en –series in mijn thuisbioscoop. Gelukkig voor mij en vele andere comic liefhebbers zijn er vanaf deze maand weer twee toffe verfilmde comics van Marvel thuis via Videoland te bekijken. Zo kunnen we ons toch nog een klein beetje superheld voelen!

Agents of S.H.I.E.L.D.

Om te beginnen hebben we Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. voor je in de aanbieding, die vanaf 1 februari online te bekijken is bij Videoland. De serie draait om Phil Coulson en zijn team van SHIELD-agenten, die de strijd aan moeten gaan met nogal ongebruikelijke vijanden en situaties, waaronder Hydra en de Inhumans. Om een onzichtbare en onbekende vijand op te sporen, richtte agent Phil Coulson namelijk deze gespecialiseerde groep agenten op onder de naam Strategic Homeland Intervention Enforcement and Logistics Division, ofwel SHIELD. Je kunt je vast voorstellen dat een dergelijk detectivebureau in de wereld van Marvel héél wat meer sensatie oplevert dan de gemiddelde Baantjer-aflevering.

Het eerste seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. werd alweer in 2013 getoond, dus als je vanaf deze maand gaat kijken, dan heb je maar liefst vier seizoenen om te bingewatchen! Geloof me, zodra je aan Agents of S.H.I.E.L.D. begint wil je alleen maar door blijven kijken. Komend weekend kan je dus heel wat maaltijden thuis laten bezorgen, die bank kom je niet meer af!

Agent Carter

Kennen jullie Agent Carter nog? De prachtige vriendin van Captain America uit de welbekende Marvel-films? Nou, de beauty is veel meer dan enkel het liefje van, want in de in 2016 gecreëerde serie volgen we namelijk deze geheim agente als lid van het net opgerichte Strategic Scientific Reserve. Samen met Howard Stark (de vader van Iron Man) en zijn butler Edwin Jarvis bestrijden ze in 1946 de kwaadaardige Russische organisatie Leviathan. Toch lukt het Carter niet altijd even goed om haar kantoorwerk te combineren met haar diensten als geheim agent. Desondanks zet ze alles op alles om haar dodelijke vijanden tegen te gaan en tegelijkertijd het verlies van haar liefde Steven Rogers te verwerken.

Vanaf 15 februari is zowel seizoen 1 als seizoen 2 van Agent Carter online te bekijken via Videoland. Onze tip? De eerste twee weken van februari Agents of S.H.I.E.L.D. bingewatchen en vanaf de 15e Agent Carter er achteraan. Sounds good, toch?! Durf niet te zeggen dat we je de maand niet door helpen…Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *