Maak kans op vette Red Sparrow prijzen!

Opgelet, mannen! We mogen weer van Jennifer Lawrence genieten. Dit keer schittert ze in Red Sparrow, een met actie gevulde bioscoophit dat is gebaseerd op het boek van voormalig CIA-agent Jason Matthews. De film draait vanaf vandaag, 1 maart, in de bioscoop!

Plot: Tegen haar wil wordt Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) opgeleid tot een ‘sparrow’, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training. In een oneerlijk systeem vindt ze haar kracht en ze groeit uit tot één van de beste aanwinsten van het programma. Haar eerste doelwit is Nate Nash (Joel Edgerton), een CIA-agent die verantwoordelijk is voor de meest gevoelige infiltratie in de Russische inlichtingendienst. De twee jonge agenten komen in een neerwaartse spiraal van aantrekkingskracht en bedrog terecht, wat een bedreiging vormt voor hun carrière, hun loyaliteit en de veiligheid van beide landen.

Win een cool Red Sparrow pakket!

Red Sparrow draait vanaf vandaag in de bioscoop. In samenwerking met Twentieth Century Fox Film mogen wij drie toffe Red Sparrow pakketten weggeven, bestaande uit 2 vrijkaarten voor de film, een Can CooClip-On Phone Lens Set, en een coole Red Sparrow paraplu. Ook kans maken op een exemplaar? Stuur dan een mail naar winnen@mannenblog.com en laat ons jouw favorite Jennifer Lawrence moment weten. Uit alle inzendingen kiezen wij willekeurig drie winnaars. Veel succes!

Total
5
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*