Klompen zijn terug, en meer fashionable dan ooit!

Het is niet alleen je verbeelding – klompen zijn officieel weer in de mode! In de afgelopen jaren zijn klompen veranderd van een overblijfsel uit het verleden in een van de populairste modetrends. Van strakke muiltjes tot dikke houten platforms, deze klassieke schoenstijl maakt een enorme comeback en zal in 2023 nog hotter zijn. Laten we eens nader bekijken waarom klompen weer zo populair zijn en hoe je ze kunt rocken als nooit tevoren.

Wat maakt klompen zo populair?

Klompen mogen dan al eeuwen bestaan, ze zien er vandaag de dag nog steeds superstijlvol uit. Het eenvoudige en tijdloze ontwerp van klompen heeft ze tot een veelzijdige optie gemaakt die je op alle manieren kunt kleden. Bovendien maakt hun stevige constructie ze ideaal voor dagelijks gebruik – perfect voor mannen die altijd onderweg zijn! Klompen zijn er in verschillende stijlen, van geklede leren loafers tot praktische sandalen met houten zolen. En dankzij de technologische vooruitgang bieden veel merken nu lichtgewicht materialen als EVA-schuim die hun schoenen nog comfortabeler en duurzamer maken.

Hoe draag je klompen in 2023

Het is gemakkelijk om de nieuwste klompentrend te dragen als je weet wat je doet! Begin met een klassiek paar met leren of houten zolen – die raken nooit uit de mode en passen bij elke outfit. Voor een gewaagde look kun je platformklompen met felle kleuren of patronen proberen – hiermee maak je een statement zonder aan comfort in te boeten. Als je iets meer ingetogen maar toch trendy zoekt, zijn klompen in muildierstijl perfect – ze passen bij alles, van jeans tot pakken! Welke stijl je ook kiest, vergeet niet sokken te dragen bij je nieuwe kicks voor extra warmte en bescherming.

Stijltips

Dus nu je straks weet welke merken kwaliteitsklompen aanbieden, hoe moet je ze dan dragen? Probeer om te beginnen je gekozen paar te combineren met jeans of chino’s. Dit geeft je een moeiteloze, maar verzorgde look die perfect is voor elk casual evenement of uitstapje. Als je je outfit nog meer wilt aankleden, doe er dan een blazer of sportjas overheen voor wat extra flair. Je kunt zelfs helemaal trendy gaan door een slim-fit broek te dragen met je favoriete paar statement klompen! De mogelijkheden zijn echt eindeloos als het gaat om de styling van deze tijdloze schoenen.

Conclusie:

Het beste aan trendy zijn is dat er zoveel opties zijn bij het vinden van het perfecte paar klompen! Of je nu de voorkeur geeft aan strakke muiltjes of stevige platforms – er is voor elke man wel iets te vinden. Bekijk zeker enkele van onze favoriete merken zoals Aigie, BigHorn, Birkenstock en Crocs voor schoenen van hoge kwaliteit die de tand des tijds (en de trends) zullen doorstaan. Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar mannen – het klompenseizoen is aangebroken!

Lees ook deze artikelen