Is Aston Martin bezig met de bouw van James Bonds nieuwe onderzeeër?

Aston Martin heeft officieel aangekondigd dat het een absurd luxe onderzeeër gaat produceren. Dit gebeurde nadat het eerder vorige week de ontwerpfase heeft doorstaan.

Het project, dat een jaar geleden werd aangekondigd als een concept-samenwerking met Triton Submarines, trok een aanzienlijke mate van aandacht dankzij het opvallende ontwerp en de luxe features. In het kort een lijst van zaken die je normaal gesproken nooit in een onderzeeër zou tegenkomen.

Project Neptune

Project Neptune biedt stoelen voor drie personen inclusief de piloot en kan snelheden tot 5 knopen en een diepte van 500 meter bereiken. Binnenin gaat het allemaal om het gelooide leer en de gladde koolstofvezel afwerking terwijl een koepe aan de voorzijde de passagiers 360 graden zicht onder de zee biedt.

Marek Reichman, Aston Martin EVP en Chief Creative Officer, zegt dat “het interieur van Project Neptune een grote uitdaging was.”

Geen sportwagen

“In tegenstelling tot een sportwagen waarbij het interieur wordt geïnstalleerd in een cabine met open zijkanten voordat de deuren worden geplaatst, wordt alles wat je ziet naar binnen door het bovenste luik naar beneden gebracht en gemonteerd in de voltooide bol van de drukromp. We hebben een congruente esthetiek kunnen presenteren die zijn meerdelige complexe installatie tart.”

De vraag op ieders lippen is echter hetzelfde: zou dit de nieuwe onderzeeër in de komende Bond-film zijn?

Total
3
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*