In deze auto’s willen vrouwen je zeker zien rijden!

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat uiterlijk de belangrijkste factor is bij het maken van een eerste indruk. Het voertuig dat men bestuurt, draagt ​​evenveel bij aan het uiterlijk als kleding of kapsel. Een auto is voor sommigen meer dan alleen een vervoermiddel, het is een verlengstuk van het imago van de bestuurder. Het is daarom zeker een aanrader om een van de onderstaande auto’s aan te schaffen. De auto direct verzekeren is dan natuurlijk wel nodig, anders kunnen vrouwen je alsnog niet zien rijden in de wagen.

BMW M6 Cabriolet

Het basismodel van de M6 Cabriolet is een imposante tweedeurs cabriolet die zeker niet in de categorie van de typische ‘cute chick’s car’ valt. Zelfs in basisvorm is de M6-cabriolet buitengewoon snel voor een auto van zijn formaat en gewicht, met een acceleratietijd van 0 tot 100 km/u in 4,3 seconden. Het Competition-pakket voegt 40 extra pk’s en koolstof-keramische remmen toe om de prestaties wat meer op te krikken. De M6 kan worden gepersonaliseerd met een reeks opties, waaronder speciale interieurbekleding, moderne rijhulpsystemen, verwarmde achterstoelen en opvallende wielontwerpen. Helaas zal een autoverzekering voor dit model naar alle waarschijnlijkheid wel duur zijn.

Mercedes-Benz S-Klasse

De meeste alleenstaande volwassenen, zowel vrouwen als mannen, zullen het erover eens zijn: het is wat er binnenin zit dat telt, maar het is wat buiten is dat aantrekt. Als je in een Mercedes-Benz S-Klasse je date ophaalt dan laat je zien dat je stijlvol en succesvol bent. Sterker nog, het kan zelfs zijn dat de vrouw denkt dat je een sugar daddy bent. Uit onderzoek blijkt dat met name vrouwen die in de dertig of veertig zijn, liefhebbers zijn van dit model. Logisch want de Mercedes S-Klasse van 2018 biedt een ongeëvenaarde reeks luxe, technologie en veiligheidsopties.

Ferrari Portofino

De Ferrari is een icoon, de bekendste supercar ter wereld. Het is gemaakt door een man met een ongeëvenaarde passie voor high-performance auto’s, wat natuurlijk Enzo Ferrari is. De Portofino accelereert van 0-100 km/u in 3,1 seconden. Het biedt een intrekbaar hardtopdak en een 10,2-inch infotainmentscherm. De achterbank is standaard, maar zou alleen comfortabel zijn voor een klein kind. Hoewel de Portofino is ontworpen als het instapmodel van Ferrari, zal het je alsnog veel geld kosten om indruk te kunnen maken op vrouwen in deze auto. Je zult al snel minimaal 2 ton euro neer moeten leggen voor de Ferrari Portofino namelijk.

Porsche 911 Turbo S

Vrouwen vinden mannen die autorijden als een Porsche sexier dan een man die in een Honda Civic rijdt. Wetenschappers bevestigden de bevinding tijdens vier afzonderlijke onderzoeken uitgevoerd aan de Universiteit van Texas-San Antonio, de Universiteit van Minnesota en Rice University. Onderzoekers ondervroegen bijna 1.000 mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 tot 57 jaar over de fysieke aantrekkingskracht van auto’s en concludeerden: “vrouwen houden van jongens in dure auto’s.” Nou, dat is zeker het geval als je in een Porsche 911 Turbo S rijdt. Dit is een dure, maar prachtige auto!

Lees ook deze artikelen