Gamen is dé ultieme ontspanning

Heb jij, net als hele hordes andere mensen, in de afgelopen twee jaar het gamen ontdekt? Dan heb je vast ook een voorkeur voor een bepaald device. Speel je het liefst op de Nintendo? Dan heb je het goed voor elkaar! De Nintendo heeft heel veel mogelijkheden en is gemakkelijk in gebruik. Wanneer je gamet, heb je vaak de mogelijkheid om in game aankopen te doen. Denk dan aan nieuwe levels, nieuwe skins en compleet nieuwe games. Maar hoe koop je die? Voor het kopen van deze items kun je niet zomaar even een pin-betaling doen. Je hebt er een Nintendo e-shop tegoed voor nodig.

Hoe kom je aan een Nintendo e-shop tegoed?

Via de site van, bijvoorbeeld Gamecardsdirect.com, kun je heel gemakkelijk een Nintendo e-shop kaart aanschaffen. Je hebt daar geen account voor nodig en je hoeft ook niet al je gegevens achter te laten. Het kopen via de site is volkomen veilig. Met deze Nintendo e-shop kaart koop je, voor een bepaald bedrag, Nintendo e-shop tegoed. Je hoeft niet te wachten tot je de (fysieke) kaart thuisgestuurd krijgt, deze komt gewoon in je mail. Dat is wel zo gemakkelijk en snel.

Wat doe je met het tegoed?

Het tegoed kun je uploaden in je wallet en zo gebruiken om nieuwe games aan te schaffen. Je kunt er ook voor kiezen om in game aankopen te doen. Op die manier zorg je ervoor dat je het gamen leuk en spannend houdt. Je kunt het tegoed opsparen en zo op een gegeven moment een grote(re) aankoop doen, maar je kunt ook een deel van je tegoed gebruiken voor kleine(re) aankopen. Je moet het tegoed dus echt zien als geld dat je op een specifieke plek kunt gebruiken.

Geef eens tegoed cadeau

Is een vriend jarig en wil je niet weer aankomen met douchefris of een bierpakket? Dan is het een goed idee om een Nintendo e-shop tegoed te geven. Ook dat kun je gewoon, via de site, regelen. Je geeft dan een écht cadeau waar je vriend veel plezier aan zal beleven. En jij hebt er zelf ook nog iets aan: wanneer jullie samen online spelen, zorg je er zo voor dat je vriend een betere skin kan aanschaffen en zo winnen jullie samen vaker. En eigenlijk geef je gewoon geld, maar doordat je jouw geld omzet in een e-shop tegoed kan het niet zomaar aan de dagelijkse boodschappen worden uitgegeven! 

Lees ook deze artikelen