De makkelijkste manier om uw huis te verkopen

De woningmarkt koelt momenteel wat af. De inflatie speelt hierbij uiteraard een belangrijke rol. Wil dit zeggen dat het onmogelijk is om uw huis te verkopen? Nee hoor, een huis verkopen kan makkelijker dan ooit

Werken met een gespecialiseerde firma is een makkelijke en snelle manier om uw huis te verkopen. U hoeft niet zelf uw huis te verkopen, noch beroep te doen op een immo makelaar. 

Verkoopt u uw woning aan een gespecialiseerd bedrijf, dan krijgt u meteen een bod. Vaak is één bezichtiging genoeg om een bod te krijgen en vervolgens de verkoop van uw huis af te ronden. Zij die uw woning kopen, kopen deze vaak om te renoveren en opnieuw te verkopen of om uw woning te strippen en er een nieuw project op te zetten. Kiest u ervoor om uw huis op deze manier te verkopen, dan wint u heel wat tijd

Een nieuwe manier om uw huis te verkopen

Deze bedrijven maken een afspraak en zorgen eerst voor een gratis schatting van uw huis of appartement. Deze is zeer accuraat en geheel vrijblijvend. Vervolgens brengen ze een formeel & markconform bod uit en is het aan u of u uw huis wenst te verkopen aan die prijs of niet. Er hoeven dus geen bezoeken georganiseerd te worden en u moet ook geen makelaar onder de arm nemen. Op deze manier een huis verkopen is snel en efficiënt. Gaat u akkoord dan wordt er vervolgens een notaris onder de arm genomen om alles administratief correct af te handelen. U kan trouwens zelf kiezen met welke notaris u in zee gaat. 

Minder kosten, sneller geld 

De mensen van Sneluwhuisverkopen.be nemen de volledige administratie van u over en nemen ook de kosten voor hun rekening. Gaat u uw huis verkopen dan is zelfs het leegmaken van uw woning & de schoonmaak na verhuis voor hun rekening. Ook alle akten en attesten bekostigen zij. Stuk voor stuk zaken die u zelf moet ophoesten als u uw huis verkoopt. Eigenlijk wordt u dus volledig ontzorgd bij het verkopen van uw huis, iets waar heel veel mensen vandaag de dag wel oren naar hebben. 

Elk type woning komt in aanmerking 

Twijfelt u of uw huis of pand in aanmerking komt om op deze manier verkocht te worden? Neem vrijblijvend contact op. Deze mensen staan in principe open voor alle soorten panden en zien mogelijkheden waar u deze misschien niet ziet. Wil je graag snel uw huis verkopen en meteen kunnen beschikken over het voorschot om een andere woning te kopen, dan is deze manier van verkopen iets voor u. En wees gerust, alles is wettelijk perfect in orde en u doet zaken met een betrouwbaar bedrijf dat van aanpakken weet. 

 

Lees ook deze artikelen