Daar is hij dan eindelijk: de eerste Venom Trailer! (VIDEO)

Sommigen twijfelden of de film óóit zou komen, maar nu is er geen twijfel meer over mogelijk. De officiële teaser trailer van Venom is namelijk zojuist naar buiten gebracht!

Wat precies de synopsis van Venom zal zijn, is nog niet bekend. De film wordt geregisseerd is door Ruben Fleischer en het script is geschreven door Scott Rosenberg en Jeff Pinkner. Deze eerste beelden geven ons een eerste blik op Tom Hardy’s vertolking van Eddie Brock. In Venom ziet het er naar uit dat hij een moeilijke tijd doormaakt. Zoals hij zegt ‘hebben we soms te maken met nare situaties in ons leven. Een breuk in je relatie, een ongeluk… Iets dat je verandert van wat je was, naar wat je nu bent geworden.’ In de trailer, die vandaag is uitgekomen, valt in ieder geval genoeg te zien om te weten dat Venom een topper gaat worden.

Wat in ieder geval wel zeker is, is dat Venom niet verbonden zal zijn aan het Marvel Comic Universe. Voor nu wordt Venom gezien als een op zichzelf staande film, een die Sony ontwikkelt, afgezien van het Marvel Cinematic Universe – waar Tom Holland’s Spider-Man bestaat – maar één die mogelijk gelijktijdig zou kunnen draaien met de gebeurtenissen van de MCU. De release van de film vindt in oktober plaats.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *