Conor McGregor reageert op UFC-trainingsaankondiging Floyd Mayweather

UFC ster Conor McGregor heeft eindelijk zijn stilzwijgen verbroken over de recente aankondiging dat Floyd Mayweather van plan is om te trainen voor de UFC.

Een rapport via TMZ maakte vorige week bekend dat Mayweather een aanbod zou accepteren om te worden gecoacht door voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley. “Ik ga binnenkort beginnen,” zei Mayweather destijds. “We zijn heen en weer gegooid. We hebben een paar keer gepraat, maar we gaan binnenkort echt trainen.”

Fans van de sport anticipeerden snel op wat McGregor’s antwoord zou zijn op de ontwikkeling en enkele dagen geleden ging hij uiteindelijk via Instagram in op de geruchten. Althans, dat wordt gedacht…

In the name of fighting ?

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

Wat betekent dat precies? Het is allemaal speculatie voor nu, maar het suggereert wel dat McGregor nog niet helemaal klaar is met de sport. En hoewel Mayweather graag deel wil nemen aan een gevecht in de kooi, is het niet zeker dat dat tegen McGregor zou zijn. “Het zou moeilijk zijn voor mij en Conor McGregor om te vechten omdat de gewichtsklasse die ik wil vechten 145 (pond, red) is,” vertelde Mayweather aan Fight Hype. “Ik kan niet zeggen hoe de zaken er uit zullen zien. Ik ben een man van cijfers – als de cijfers kloppen, kunnen we het laten gebeuren.”

McGregor’s laatste gevecht in de Octagon vond plaats eind 2016, waarin hij de overwinning pakte tegen Eddie Alvarez. UFC-president Dana White heeft sindsdien zijn verlangen kenbaar gemaakt om de 29-jarige terug te laten keren naar de octagon.

Total
2
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*