Win vrijkaarten voor The Sisters Brothers: Guns, Gold and Greed in the Wild, Wild West!

The Sisters Brothers is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt. 1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen, maar dat gaat niet helemaal zoals gepland. Ook zin in twee uur puur vermaak? Nou, dan hebben we wat moois voor je. Met Joaquin Phoenix’ en Jake Gyllenhaals nieuwe The Sisters Brothers zit je dan helemaal goed. De film draait momenteel in de bioscoop en wij mogen op Mannenblog zes vrijkaarten weggeven van deze toffe western die zich afspeelt in het jaar 1851. Lees snel verder

Plot: ‘1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli (John C. Reilly) en Charlie Sisters (Joaquin Phoenix) krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm (Riz Ahmed) op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris (Jake Gyllenhaal). Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm’s geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is.

The Sisters Brothers is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt. De film is de eerste Hollywoodproductie voor Palme d’Or-winnaar Jacques Audiard (Un Prophète, De Rouille et d’Os) met in de hoofdrollen Joaquin Phoenix (Walk the Line, Her, Gladiator), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Donnie Darko, Brokeback Mountain) en John C. Reilly (The Lobster, We Need to Talk About Kevin, Kong: Skull Island).

Maak kans op vrijkaarten voor The Sisters Brothers

The Sisters Brothers is al een klein poosje te zien in de bioscoop. Wij mogen op Mannenblog in samenwerking met The Searchers nog drie setjes van twee vrijkaarten voor deze toffe film weggeven! kans maken? Stuur dan een mail naar winnen@mannenblog.com met jouw contactgegevens. Aankomende dinsdag nemen wij contact met met twee willekeurig gekozen winnaars. Inzenden kan tot maandag 23.59. Succes!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *