Wat zijn de beste crossbody tassen voor mannen?

We hebben allemaal die ene essentiële dagelijkse tas nodig om onze dagelijkse behoeften veilig mee te nemen. En of dat nu voor het dagelijkse woon-werkverkeer is of een weekendwandeling op het platteland. Dat is waar crossbody tassen voor heren van pas komen. Gemakkelijk toegankelijk wanneer je iets nodig hebt, stevig tegen je borst voor maximale veiligheid. Sleutel is veerkrachtige waterdichte materialen – en natuurlijk essentiële stijl. Wil je graag een crossbody tas kopen? Hieronder vind je de beste modellen voor mannen! 

Rains Box Bag

Eenvoud in altijd trendy zwart van de waterdichte specialisten van Rains, het Deense label wiens reactie op het duidelijk variabele Scandinavische klimaat is om vorm-volgt-functie stijl toe te voegen aan een all-weather ethos. Gemaakt van de waterdichte PU-stof die kenmerkend is voor Rains met een veelzijdige riem waarmee de Box Bag kan worden gedragen zoals je wilt of zelfs als een alledaagse handtas. Alles wat je nodig hebt en absoluut niets meer staat gelijk aan een moeiteloze stijl.

Patagonia Stealth Sling

Dit is de ‘go-anywhere, do-anything’-tas van de superrobuuste outdoorspecialisten van Patagonia. De inhoud is hier maar liefst 10 liter, genoeg voor een dag wandelen in alle weersomstandigheden. Neem het wildwatervissen of gewoon op je dagelijkse woon-werkverkeer in de stedelijke jungle. Duurzaam gemaakt van gerecycled nylon ripstop met waterafstotende coating, ontworpen om zich naar je lichaam te vormen. Of je de Stealth Sling van Patagonia nu naar voren of naar achteren draagt, dit is misschien wel de enige tas die je ooit nodig zult hebben. 

Roderer Award Belt Bag

De luxe constructie is hier van superzacht Italiaans leer, in navolging van Roderer’s filosofie om ‘onmisbare stijlgenoten’ te creëren. Het gevoerde centrale hoofdcompartiment heeft een tweewegritssluiting met daarin een vak met ritssluiting. Een vak met rits aan de voorkant is geschikt voor je smartphone. Alle hardware heeft een chique zilveren afwerking en er is de kenmerkende Roderer-kroon in gepolijst staal als laatste pronkstuk. Verstelbare singelband maakt het mogelijk om de taille of crossbody te dragen.

ÖLEND SPU 1431

Het in Barcelona gevestigde merk ÖLEND staat voor minimalistisch, duurzaam design met zijn functionele tassen en accessoires. Deze crossbody tas is ontworpen voor eenvoud en efficiëntie. Gemaakt van waterdichte stof, ideaal voor een actieve levensstijl, of je nu aan het fietsen, wandelen of joggen bent. Een hoofdvak met ritssluiting en twee extra vakken biedt voldoende ruimte zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Eventueel kun je het trouwens ook als schoudertas dragen, het is maar net wat je liever hebt! 

Nike Heritage Crossbody Bag

De klassieke sportoptie van de erkende meesters van sportuitrusting en accessoires. Nike’s minimalistische Heritage Crossbody-tas heeft een inhoud van één liter, toegankelijk via een gemakkelijk bereikbare ritssluiting. Een extra gaasvak aan de voorkant biedt plaats aan alle kleinere benodigdheden, zoals je smartphone en portemonnee. De constructie is van duurzaam nylon en polyester, dat ook de voering vormt. Een verstelbare riem en het Nike logo, wat natuurlijk de welbekende swoosh is, maken een iconische look compleet.

Lees ook deze artikelen