Dit zijn de top telefooncamera’s voor prachtige foto’s in 2019

Het maakt niet uit welke telefoon je in je handen hebt, elke hedendaagse smartphone kan je je Instagram-feed laten zien, de nieuwste Netflix-series streamen en probleemloos videobellen. Het is dan ook moeilijk om soms de verschillen tussen nieuwe vlagschipmodellen te spotten. Waar veel fabrikanten wel hard op inzetten, is de camera. In dit artikel zetten we de top telefoons met de beste camera’s voor je op een rij. Want je wilt in 2019 immers wel een paar mooie kiekjes schieten, nietwaar?

Google Pixel 3

Zoek je een telefoon puur voor de camera, dan is er geen betere keuze dan de Google Pixel 3. De telefoon beschikt over een geweldige 12MP-sensor die softwarematig continue door Google wordt verbeterd. Zo kreeg de telefoon onlangs nog een nieuwe Night-Sight update die de beeldkwaliteit bij weinig licht enorm verbeterde. Voeg hier ook nog een groothoek-selfiecamera aan toe en je moet toegeven dat dit gewoon een sublieme camera is.

Huawei P20 Pro

De nieuwe Huawei P20 PRO heeft niet één, niet twéé maar drie cameralenzen. De camera beschikt over een 40-MP sensor en levert verbluffende foto’s in vrijwel alle omstandigheden. De 5x optische zoom zorgt er daarnaast voor dat het mogelijk is zeer ver in te zoomen en je voorwerpen of mensen in de verte nog steeds geweldig op de plaat kunt zetten.

iPhone XS Max

Apple heeft afgelopen jaar veel tijd besteed aan het afstemmen van de camera’s van de nieuwe XS en XS Max. De XS Max heeft een prachtig 6,5 inch OLED-scherm, dat vooral handig is om te rommelen met filters, focal points etc. Wat nog belangrijker is: een nieuwe Smart HDR-functie. Deze functie zorgt voor betere belichting en haalt het moeilijke werk uit mooie foto’s nemen. Het is de beste iPhone camera in een hele lange tijd.

Samsung Galaxy S9+

Bij deze telefoon gaat het allemaal om scherpe foto’s met levendige kleuren die uit het scherm van een telefoon tevoorschijn komen om je vrienden te verteren met jaloezie. De Galaxy S9+ heeft een lens met twee diafragmaopeningen en die biedt meer flexibiliteit bij het fotograferen in donkere omstandigheden.

OnePlus 6

Geen zin om een godsvermogen uit te geven aan je nieuwe smartphone? Dan is de OnePlus 6 wellicht een goede optie. De camera heeft een dubbele lens en maakt, net als de Galaxy S9, mooie en kleurrijke foto’s. De foto’s zijn wellicht íets minder verfijnd, maar dat ziet toch bijna niemand als de foto’s voor Instagram gebruikt worden.

Total
4
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*