Winactie: vrijkaarten én kaartspel voor de Escape Room-film

Als je ooit een Escape Room hebt gedaan, dan weet je hoe bloedstollend spannend het kan zijn. Maar dat het ook eng kan zijn, dat zien we in de nieuwe film Escape Room. Ook zin om met je vrienden te ontdekken hoe scary opgesloten zitten kan zijn? Dan hebben we goed nieuws: we geven namelijk vrijkaarten voor de film én goodies weg!

Everyone is dying to play… In deze nieuwe psychologische thriller komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijke Escape Room terecht waar de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen. De film draait sinds afgelopen week in de bioscoop met hoofdrollen voor Deborah Ann Woll (True Blood, Daredevil), Taylor Russell (Lost in Space) en Logan Miller (Love, Simon).

Bekijk hieronder vast de trailer…

Win vrijkaarten voor Escape Room

In samenwerking met Universal Pictures mogen we drie toffe Escape Room pakketten weggeven op Mannenblog.com! Deze pakketten bestaan uit het volgende: 2 vrijkaartjes voor de film en een tof Escape Room kaartspel.

Meedoen is simpel: stuur een mail naar winnen@mannenblog.com met jouw adres- en contactgegevens. Uit alle inzendingen kiezen wij willekeurig twee winnaars. We nemen aan het einde van de week contact op met de winnaars. Veel succes!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *