Winactie: maak kans op Plantforce Synergy, het plantaardige eiwitpoeder!

Als je net als ik geregeld intensief traint, dan is een eiwitshake een geweldige manier om je dagelijkse maaltijden aan te vullen met de nodige eiwitten. Snel, voedzaam en vaak ook gewoon heel erg lekker. Toch is er nogal wat verschil in alle soorten eiwitshakes die worden aangeboden. Veel bedrijven zijn bijvoorbeeld niet al te zuinig met de toevoegingen van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, chemische zoetstoffen of suikers. Daarnaast worden veel van de populaire eiwitpoeders gemaakt op basis van dierlijke eiwitten, een no-go voor vegans onder ons.

Gelukkig is er nu Plantforce van Third Wave Nutrition, een eiwitpoeder dat uit een synergetische blend van Bruine rijst-, hennep- en Erwtenproteine bestaat. Hoog in BCAA’s en met een compleet aminozuren profiel. Wij mochten de eiwitpoeder zelf uitproberen, maar mogen bovendien drie zakken aan onze lezers weggeven! Sounds good, toch? Lees snel onze ervaring én hoe je mee kan doen aan deze leuke winactie.

Plantforce Synergy

Plantforce Synergy is een product van Third Wave Nutrition dat is ontworpen voor de gezondheidsbewuste consument die op zoek is naar een veganistisch en RAW plantaardig eiwitpoeder dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en -vereisten, unieke smaak, aangename textuur en natuurlijke ingrediënten. De eiwitten zijn daarnaast vrij van allergenen zoals zuivel, soja, tarwe en gluten. De plantaardige eiwitten zijn licht verteerbaar zonder dat gebruikers last krijgen van spijsverteringsproblemen, zoals veel gebruikers ervaren met reguliere melkgebaseerde eiwitpoeders. De plantaardige proteïne poeder van TWN onttrekt voorzichtig het eiwit door het gebruik te maken van minimale warmte, en zorgvuldige controle van elke stap van het productieproces. Het resultaat is een natuurlijk smakende rijst eiwit zonder de bitterheid zoals bij vele andere rijst eiwitten.

Dit vonden wij…

Net als met andere eiwitpoeders, spreekt ook het gebruik van de Plantforce Synergy Protein redelijk voor zich. Je mengt een schep van de eiwitpoeder met water, sap of melk, even schudden en je kan het zo drinken. Wat enorm opvalt aan de Plantforce Syngery Protein is dat het poeder geweldig oplost in de vloeistof. In mijn geval koos ik voor water, omdat ik de shake het liefst zo licht mogelijk houd. De plantaardige eiwitshake die ik met dit merk wist te maken, was van structuur helemaal goed en ook gewoon lekker. Dat is nogal eens anders bij andere merken eiwitpoeders die ik heb geprobeerd. De smaak, in mijn geval Vanille, had wat sterker gemogen, maar dat had waarschijnlijk weer ten koste gegaan van de lage suikerlevels. Al met al een prima combinatie tussen smaak, structuur én specificaties. Plantforce Synergy Protein is momenteel trouwens verkrijgbaar in Natural, Vanilla en Chocolate, maar is vanaf komende maand ook in de smaak Berry verkrijgbaar!

Maak kans op Plantforce Synergy eiwit!

In samenwerking met Plent.nl mogen wij op Mannenblog.com maar liefst drie zakken Plantforce Synergy Protein weggeven! Ook kans maken? Mail ons dan op winnen@mannenblog.com onder vermelding van de titel ‘Winactie Plantforce’. Vergeet daarbij niet je contactgegevens te vermelden. De actie loopt tot 14 juni, waarna wij contact opnemen met de winnaars. Veel succes!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *