Voor de avonturiers onder ons: The North Face Mountain Festival!

Pak je duffelbags, zet die out-of-office maar aan en bereid je voor op het grootste avonturenweekend van het jaar. Van 27 tot en met 29 juli 2018 is het The North Face Mountain Festival terug. En wel in Val San Nicolo in Trentino, de noord-oostelijke regio van de Italiaanse Alpen.

Het adembenemende uitzicht op het mooiste berggebied van Italië – de Dolomieten – vormt het decor van de derde editie van het wildste festival ter wereld. Ga wandklimmen, hiken of hardlopen op duizelingwekkende bergtrails en leer nieuwe vaardigheden; van avonturenfotografie tot het koken van een feestmaal in de natuur. Na dit lange weekend zit jij vol geweldige ervaringen, heb je vermoeide spieren en is je hart gevuld met positiviteit.

Dit jaar staan er diverse muzikanten en bergsporters op het basecamp-podium. Zo vertellen Conrad Anker en David Lama over hun tweede expeditie naar de top van Lunag Ri (6,91 kilomer), een van de onbeklommen toppen van de Himalaya. Tijdens deze klim weerhield een verstopping in Anker’s linker hartkamer – oftewel: een hartaanval – het tweetal ervan om hun doel te bereiken. Na de geweldige premiere van de film gaat het volume omhoog met een optreden van Gallowstreet. Dan worden de instrumenten uit de kast gehaald en is het feest tot in de vroege uurtjes.

Dit alles en meer staan je te wachten tijdens The North Face Mountain Festival. Kun je niet wachten? Een beperkt aantal kaarten is nu beschikbaar via www.thenorthface.com voor 149 euro. Hier is ook meer informatie te vinden over het festival.

Total
2
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*