Toe aan een nieuw telefoonhoesje? Bescherm je privacy met de iPhone Privacy Hoes van Valenta en Spy-Fy

Valenta en Spy-Fy hebben de iPhone Privacy Hoes ontwikkeld die gebruikers beschermt tegen indringers die misbruik maken van de camera’s van smartphones. Niet alleen hackers, maar ook bedrijven als Facebook en zelfs overheidsinstanties, kunnen via apps namelijk toegang krijgen tot de camera’s van smartphones. De Nederlandse bedrijven steken daar met deze innovatieve telefoonhoes dus een stokje voor.

iPhone Privacy Hoes

Met de nieuwe iPhone Privacy Hoes kunnen gebruikers beide camera’s op een iPhone eenvoudig en met één simpele beweging afdekken. Zowel de selfie camera als de camera aan de achterkant zijn dan beschermd tegen pottenkijkers. Beide privacy schuifjes werken zonder de functies van de iPhone te beïnvloeden.

Gebruikers kunnen hun telefoon volgens Ties den Dekker van Spy-Fy nog steeds gewoon ontgrendelen met Face ID of ’s nachts hun sleutels vinden met de ingebouwde zaklamp. “Bij de ontwikkeling van de privacy schuifjes is het belangrijk dat de functies van de smartphone gewoon beschikbaar blijven”, zegt Den Dekker. “En dat is gelukt. Zo helpen we klanten om meer grip te houden op hun privacy.”

Behuizing van polyurethaan

De behuizing van de telefoonhoes is gemaakt van polyurethaan dat de iPhone zelf uitstekend beschermt. “De iPhone Privacy Hoes beveiligt niet alleen de privacy van de gebruiker, maar de telefoon zelf is ook beschermd. Een smartphone met deze hoes kan een val van twee meter hoogte opvangen”, vertelt Sander Vos van Valenta.

Beschikbaarheid en prijzen

De Valenta Privacy Hoes powered by Spy-Fy kost €39,95 en is verkrijgbaar op onder andere de webshops www.valenta.com en www.spy-fy.com maar ook bij grote online resellers als www.bol.com.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *