De kerstdagen staan voor de deur… maak je eigen persoonlijke kerstkaarten!

Het seizoen van vrolijk zijn, sneeuw en winterse temperaturen is begonnen… en dat betekent tevens de vraag naar een vleugje creativiteit! Want welke kerstkaart moet je dit jaar nou eens gaan sturen naar je familie, vrienden en collega’s? Het is namelijk een feestelijk teken van waardering, zo’n leuke kerstkaart. Ons advies voor dit jaar? Een doordachte kerstkaart die persoonlijk door jou is ontworpen, inclusief je eigen foto’s! Wij mochten bij Kaartje2go een geheel persoonlijk kaartje laten maken. Met hun online ontwerptool kan je namelijk gepersonaliseerde wenskaarten maken voor elke gelegenheid, perfect voor de komende kerst- en feestdagen!

Gepersonaliseerde kerstkaarten

Het idee is eenvoudig: Maak je eigen gepersonaliseerde kerstkaarten en bezorg je vrienden en familie een glimlach op de ouderwetse manier. Je weet wel, een kerstwens zonder eCards, WhatsApp of e-mail, zoals we het vroeger deden! Deze persoonlijke wenskaarten geven je geliefden een reden om zich weer even speciaal te laten voelen, en ook een kerstkaart hoort daar natuurlijk bij. Kaartje2go geeft je toegang tot duizenden soorten kaarten met een groot assortiment afbeeldingen en illustraties, van leuke Kerstmannen tot schattige honden met een leuke kerstmuts op, het aanbod is enorm!

Het maken van een persoonlijke kerstkaart is gewoon leuk en helpt bij het verkrijgen van dat échte kerstgevoel. In een handomdraai maak je met de handige tool de meest originele kerstkaarten, veel leuker dan een standaard kerst kaart uit de winkel. Mocht je graag willen zien hoe je gepersonaliseerde kerstkaart eruit komt te zien, dan kan je ook een proefdruk ontvangen, zodat je zeker weet dat je kaart naar wens is.

Hoe werkt het?

Het maken van een gepersonaliseerde kerstkaart bij Kaartje2go is super simpel. Voeg de leukste decoraties toe en plaats je eigen foto’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van een winterse foto van je hond of kat, die je ook nog eens kan voorzien van een leuke kerstmuts door het toevoegen van een illustratie? Zo werkt het:

Kies een leuke kaart. Maak een keuze uit een van de duizenden soorten kaarten!.
Verander de afbeeldingen. Upload je eigen foto’s van jouw meest memorabele momenten.
Verander de lettertypen. Kies uit honderden lettertypen voor jouw persoonlijke tekst.
Verander de kleuren. Verander de kleur van tekstvakken, achtergrond of illustraties.
Maak hem persoonlijk. Voeg illustraties, figuren of nog meer plaatjes toe.

… and you’re done!

Als je zelf toch niet zo creatief bent en wat inspiratie nodig hebt, dan is ook daar voor gezorgd bij Kaartje2go. Neem in dat geval gewoon een kijkje in het grote assortiment gepersonaliseerde fotokaarten en zie hoe de kaarten eruit zouden zien met een leuke eigen foto erin. Twijfel je? Dan kan je de kaarten ook gewoon aanpassen en direct zien hoe de kerstkaarten eruit zouden komen te zien met je eigen foto’s erin. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos, en met een persoonlijk kerstkaartje van Kaartje2go bezorg jij je familie en vrienden net even dat extra kerstgevoel.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *