Geen zin om te koken? Zoek een pizza aanbieding!

De pizza heeft de wereld veroverd sinds 1889. En het is inmiddels een van de meest gegeten gerechten ter wereld. Meer dan 17% van alle restaurants wereldwijd is een pizzeria. Een lekkere pizza verveelt nooit want je kunt door de toppings enorm variëren en experimenteren. En een super gerecht als je geen zin hebt om te koken. Trakteer jezelf dan op een overheerlijke pizza. Een pizza bestellen hoeft zelfs niet eens veel te kosten, want met een pizza aanbieding haal je je pizza ook nog eens tegen een scherpe prijs in huis.

Waar komt de pizza vandaan?

De pizza komt oorspronkelijk uit Italië en stond toen bekend als street food, met name veel gegeten door de armere Italianen. Dit veranderde echter in 1889. Koning Umberto I bezocht de stad Napels met zijn echtgenote koningin Margherita van Savoye. Een plaatstelijk pizzabakker werd verzocht een aantal pizza’s te bereiden voor het koninklijke paar. De bakker maakte er drie: een pizza met varkensvet, kaas en basilicum, een pizza voorzien van knoflook, olijfolie en cherrytomaatjes en de laatste met de kleuren van de Italiaanse vlag: tomaat, mozzarella en basilicum. De laatste viel enorm in de smaak bij Margherita en werd toen naar haar vernoemd: de bekende pizza Margherita. Er zijn tegenwoordig talloze toppings voor op de pizza. En die vind je terug in een goede pizza aanbieding.

Check de combideals

Caprese pizza, Quattro Stagioni, Margherita pizza, Brooklyn Style pizza; krijg je al trek? En hier blijft het echt niet bij, want je kunt kiezen uit echt héél veel verschillende soorten pizza’s. Naast een overheerlijk pizza aanbieding zit er nog meer bij het menu zoals: salades, pasta, frisdranken en Dunkin’ Donuts. Maak je overheerlijke pizza dus compleet met een Dunkin Donut als toetje of neem er nog een lekkere salade of een drankje bij. De combideals zijn er volledig op gericht om een geweldige maaltijd voor een scherpe prijs aan te bieden.

Lekker veel korting op de lekkerste pizza’s

Heb je dus echt een keer geen zin om te koken, maar eigenlijk niet genoeg aan één pizza? Of wil je je vrienden jouw kookkunsten besparen en graag jouw liefde voor pizza’s delen? Ga dan op zoek naar een scherpe actie voor meerder pizza’s. Zo kun je vaak meer dan één pizza voor een scherpe prijs bestellen. Of bestel verschillende soorten pizza’s, zodat je een gevarieerd aanbod kunt aanbieden. De pizza aanbieding wisselt constant zodat je iedere keer weer iets nieuws kunt proberen.

Pizza aanbieding van New York Pizza

De acties van New York Pizza zijn niet alleen landelijk, maar ook lokaal. Dit betekent dat de acties op jouw postcode kunnen verschillen met acties op andere postcodes. Vul dus vooral eerst jouw postcode in, zodat je daarna kunt bekijken welke acties er voor jouw postcode gelden. Net als de landelijke pizza aanbieding variëren de lokale aanbiedingen regelmatig. Het kan dus echt veel geld schelen om ook regelmatig te kijken of er een lokale pizza aanbieding voor je bij zit.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *