Fileflirten met deze auto’s levert je gegarandeerd een Valentijnsdate op!

Het is vandaag weer Valentijnsdag! Een geweldige dag voor stelletjes en stille aanbidders om hun liefde te tonen en de romantiek er vanaf te laten spatten. Maar wat nou als je nog helemaal geen lover hebt, of misschien zelfs geen tijd hebt om dames te versieren in een bar of club? Wij hebben de oplossing: fileflirten! Met de juiste auto en natuurlijk een ontzettend zwoele blik weet jij dit jaar gegarandeerd een date te scoren. Wij gingen op GasPedaal op zoek naar de mooiste, stoerste en meest unieke auto’s waarmee je tijdens de drukke ochtend- en avondspits de dames om je vinger windt. Lees snel verder!

Volkswagen Kever

Om maar meteen met de beste deur in huis te vallen, zie hier de Volkswagen Kever. Bekend als één van de meest iconische en herkenbare auto’s van Europa en zelfs zo populair dat hij geregeld wordt ingezet bij trouwerijen. De Beetle stamt uit 1938 en werd gebouwd tot 2003. In die tijd werd hij niet alleen de bekendste Volkswagen, maar ook de bekendste Duitse auto ooit gemaakt. Een perfecte blikvanger waarmee je fileflirt-sessies gegarandeerd succes op gaan leveren. Voor het beste effect kies je overigens de Volkswagen Kever Cabrio. Gewoon, omdat deze het makkelijker maakt om te praten tijdens het filerijden. Je hebt al een Beetle voor 200 euro!

Mercedes-Benz A-Klasse

Slechts enkele dagen geleden presenteerde Mercedes-Benz hun nieuwe A-Klasse. Niet de patserfactor van een AMG GT65, maar toch de luxe en kwaliteit van het bekroonde Duitse automerk in een klein-maar-fijn design. Hij is sportief, heeft een krachtig vermogen en hij is klein genoeg om je nieuwe vriendin te kunnen laten inparkeren. Daarnaast rijdt hij ongeveer 1 op 20, dus met één tank rijd je jou en je nieuwe vlam op Valentijnsdag gewoon richting Parijs. Een tweedehands Mercedes-Benz A-Klasse heb je al voor een paar honderd euro, maar de de wat luxere varianten beginnen rond de 4.000 euro.

Volvo XC60

Volvo staat voor degelijkheid en is de ideale ‘papa-auto’. Combineer dat met de wetenschap dat vrouwen simpelweg houden van een mannelijke Dad Bod en je weet dat je het op de weg goed doet met deze XC60. De auto combineert sierlijkheid met kracht en straalt een hoge dosis veiligheid uit. En waar zijn vrouwen evolutionair gezien naar op zoek bij mannen? Precies: veiligheid. De Zweedse krachtpatser is niet alleen perfect om mee te fileflirten, hij rijdt ook nog eens heel erg fijn. Hij komt zelfs met een ‘power mode’ waarbij de performance nog meer wordt opgeschroefd. Maar dan moet je wel eerst uit die file komen… Je hebt een Volvo XC60 al voor 8.500 euro.

Alfa Romeo Giulia

Als het aankomt op flirten, dan kunnen wij Nederlanders veel leren van onze Italiaanse vrienden. En nee, dan hebben we het niet alleen over de modebewustheid van de gemiddelde Italiaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Alfa Romeo Giulia? Het merk zelf noemt het ‘La Bellezza Necessaria’, oftewel de noodzakelijke schoonheid. De gestroomlijnde auto is herkenbaar, opvallend en laat menig vrouwenhart binnen no-time smelten. En om het helemaal af te maken beschikt hij ook over een high-end audiosysteem met 8 speakers, zodat je direct je favoriete liefdesliedje voor het flirten kunt opzetten. Tweedehands prijzen varieren tussen de 12.000 en 40.000 euro.

Mini Countryman

De MINI Countryman is een super aantrekkelijke auto waar je absoluut de aandacht mee trekt. Het is een prachtige allrounder met de charmes van een standaard MINI, maar met een veel hogere stoerheidsfactor. Er is geen vrouw op de weg die haar ogen van je af kan houden, dat beloven we je! De MINI Countryman komt zelfs met een optionele MINI Picnic Bench die je onder de laadruimte vandaan kunt toveren. Perfect voor een spontane date in het park na wat geflirt op de weg. Het grootste gevaar van de MINI is misschien wel dat de dames het niet voor jou doen, maar voor je bolide. Je vindt deze auto tweedehands op GasPedaal al voor zo’n 10.000 euro.Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *