Dit zijn de nieuwste On Demand series bij KPN

Ben jij ook zo gek op de nieuwste series en wil je er vanaf nu niet één meer missen? Wil je jouw geliefde serie kijken op het tijdstip dat het jou uitkomt? En het liefst niet één aflevering maar meerdere afleveringen achter elkaar? Dan is het Pluspakket van KPN wellicht iets voor jou! Met het Pluspakket van KPN kun je niet alleen jouw favoriete series kijken maar ook de nieuwste films voor jezelf en voor de kinderen. Daarnaast heb je ruim 30 extra tv-zenders!

Het Pluspakket van KPN, hoe werkt het?

Als je het Pluspakket van KPN bestelt hebt, kun je de series en films kijken via het On Demand menu van je interactieve tv. Je klikt op Menu > On Demand > Pluspakket > Series (of Films) > Alle Series (of Alle Films). Het Pluspakket van KPN kun je kijken via de app van je interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Voor slecht € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket van KPN toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je interactieve TV, je zit dus nergens aan vast!

De nieuwste series van het Pluspakket van KPN

Iedere maand breidt het serie en film pakket in het Pluspakket van KPN uit. Momenteel kun je via het Pluspakket van KPN onder anderen de volgende topseries kijken:

Code Black (Seizoen 1 & 2)
Code Black is de meest populaire ziekenhuisserie die er momenteel is. Via het Pluspakket van KPN kun je seizoen 1 & 2 al bekijken. “Code Black” is de term die gebruikt wordt op de eerste hulp van een ziekenhuis. Code Black wordt gegeven als er meer patiënten zijn dan beschikbare hulpmiddelen. In een gemiddeld Amerikaans ziekenhuis wordt deze code ongeveer 5 keer per jaar gegeven, echter in de serie Code Black komt deze per jaar zo’n 300 keer voor. Geen ideale situatie voor het ziekenhuispersoneel en de patiënten dus. Leanne Royer (marcia Gay Harden) die de leiding heeft over het personeel van het ziekenhuis, probeert de patiënten koste wat het kost te helpen en te beschermen.

Wicked City (Seizoen 1)
Wicked City speelt zich af in de beroemde Sunset Strip in Los Angeles. Detective Jack Roth probeert een seriemoordenaar op te sporen die in deze beroemde staat actief is. Dit doet hij door de hulp in te schakelen van drugsdealers, journalisten en feestvierders.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *