De mannelijkste gokkasten van dit moment

Online casino’s, gokkasten, pokeren, gokken. Eerlijk is eerlijk: online gokken is voornamelijk bij mannen razend populair. Natuurlijk zijn er ook genoeg vrouwen in Nederland die af en toe een gokje wagen, maar gokken is voornamelijk een mannenwereld. Hoe we dat weten? Simpel! Door de providers van al die gokspelletjes.

Zij hebben de laatste jaren massaal videoslots en andere games uitgebracht die te maken hebben met auto’s, vrouwen, sport en actie. Stuk voor stuk thema’s waar menig man wel blij van wordt. Maar wil je dat wel het liefst in een mannelijk thema doen? Say no more: in dit artikel hebben we de mannelijkste gokkasten van dit moment voor je verzameld.

Knappe dames in videoslot Playboy Fortunes van Microgaming 

We trappen meteen af met een op en top mannelijke online gokkast: Playboy Fortunes van provider Microgaming. Dit spannende online spel betreft een Microgaming gokkast met 7 verschillende vaste jackpots. Het speelveld bestaat uit 5 rollen, 3 rijen en 10 vaste lijnen en natuurlijk een, zoals de naam het al wel verklapt, Playboy-thema. De Playboy was in de jaren 80 van de vorige eeuw hartstikke populair en is ook nu nog steeds helemaal hot onder, met name, het mannelijk geslacht. Zo vind je allerlei interessante content via hun Instagram-kanaal en natuurlijk via de website. Het is mogelijk om op 2 manieren vet te winnen op Playboy Fortunes, dus zorg ervoor dat je niet te veel wordt afgeleid van de graphics al die schaars geklede dames en scoor de bonus spins met een multiplier van maximaal 3 keer. De maximale winst die je hier kunt behalen, is maar liefst € 120.000.00!

Bier drinken bij Heidi at Oktoberfest van Red Rake Gaming

Naast sexy vrouwen worden veel mannen blij van bier drinken. Natuurlijk geldt dit niet voor iedere man, maar over het algemeen staan de meeste mannen wel te trappelen wanneer ze een pilsje kunnen drinken met vrienden. Daar past het slot Heidi at Oktoberfest ontzettend goed bij. Dit videoslot is gemaakt door het Spaanse Red Rake Gaming en beschikt over een Oktoberfest-thema. Dat betekent: grote feesttenten, veel bier en natuurlijk mooie dames in zogeheten dirndls. Het slot ziet er erg goed en professioneel uit en bestaat uit mooie graphics en gezellige feestmuziek. De Heidi symbolen staan voor free spins en het is mogelijk om de automatische spinfunctie aan te zetten. Het speelveld bestaat uit 5 rollen met 4 rijen en 50 winlijnen. Extra complimenten voor de toffe symbolen, die naast Heidi bestaan uit pretzels, houten biervaten en een man in een lederhosen.

Zombies, auto’s en nog meer auto’s in Mad Cars van Push Gaming

Ben je meer van de auto’s en ben je toevallig ook gek op gevaar? Check! In dat geval is het videoslot Mad Cars van Push Gaming echt iets voor jou. In dit online gokspel ga je op een avontuurlijke rit in een post-apocalyptische wereld. De graphics zijn dan ook te gek, evenals de spannende geluiden van op hol geslagen auto’s. In Mad Cars draait het namelijk om gestoorde autoraces tussen gebouwen, pijpleidingen en kapotte voertuigen. Dat is dé plek voor illegale races op een speelveld van 5 rollen, 6 rijen en 50 winlijnen voor winnende combinaties. Je speelt Mad Cars al vanaf € 0,10 per inzet en je kunt maximaal € 100 inzetten. Omdat de gokkast een hoge variantie heeft, kun je maar liefst 25.000 keer je inzet winnen! Kortom: een spannende en avontuurlijke gokkast voor mannen (en vrouwen die wel van een uitdaging houden).

Visjes voeren in Golden Fishtank van Yggdrasil

Waar menig man ook erg blij van wordt is vissen. De één vindt het te gek om zelf te gaan vissen, terwijl de ander de onderwaterwereld liever ontdekt bij een duik- of snorkelsessie. Voor die mannen is Golden Fishtank van softwareontwikkelaar Yggdrasil het perfecte gokspel. Het leuke van deze online gokkast is dat het vooral een feel good gokkast is; de kleurrijke graphics van vissen en koraal zien er bijna betoverend uit. Het speelveld van Golden Fishtank bestaat uit 5 rollen met 3 symbolen. Er zijn 20 winlijnen waarop je winnende combinaties kunt maken. Krijg je minstens 3 goudvissen te zien? Dan activeer je de gratis spins bonus. Je kunt dit gokspel al spelen met een inzet van € 0,20; de maximale inzet is € 100. Het is mogelijk om het spel gratis te spelen, dus oefen vooral voordat je met echt geld gaat spelen.

Geld, luxe en Las Vegas in Cash Pig van Booming Games

Tot slot een gokspel voor alle mannen die niet vies zijn van een beetje luxe, glamour en natuurlijk cash. In Cash Pig van provider Booming Games staat dit alles centraal in een mooi vormgegeven Las Vegas-thema. Het spel gaat, in tegenstelling tot de naam je doet vermoeden, niet over varkens maar over het verdienen van heel veel geld. Dat is terug te zien op het speelveld waarbij je uitkijkt over het bekende straatbeeld van Las Vegas. Dit speelveld bestaat uit 5 rollen met elk 4 symbolen. Daarbij zijn er 30 vaste winlijnen te vinden waarop een winnende combinatie uit minstens 3 dezelfde symbolen bestaat; van luxe horloges tot privévliegtuigen en van diamanten ringen tot aan snelle rides. Al met al is dit een heel toffe mannelijke online gokkast.

Lees ook deze artikelen