De drie populairste refurbished iPhones van dit moment

Niemand is het ontgaan, de refurbished iPhones hebben een flinke opkomst gemaakt in 2019. ’’Refurbished’’ betekent letterlijk vertaald vanuit het Engels ‘’gereviseerd’’. Gebruikte iPhones die om bepaalde redenen geretourneerd zijn, worden opgekocht door bedrijven die gespecialiseerd zijn in het refurbished proces. De reparatiespecialisten van deze bedrijven controleren dan de Apple devices op verschillende punten waarbij ze zorgvuldig kijken naar eventuele defecten en beschadigingen.

Indien er onderdelen zijn die niet goed meer werken, worden deze vervangen voor nieuwe onderdelen van een de hoogste kwaliteit. Na het vervangen van eventuele defecte onderdelen, worden de Apple iPhones opnieuw compleet gecontroleerd. Wanneer alles in orde is, zijn de refurbished iPhones klaar om verkocht te worden. Nu vraag je je vast af wat de meest populaire refurbished iPhones op het moment zijn. In dit artikel zullen we dieper in gaan op de 3 populairste iPhones refurbished.

De refurbished iPhone 8 Plus

De refurbished iPhone 8 plus is de opvolger van de Apple iPhone 7 plus. Het toestel beschikt over een grote 5,5 inch LCD scherm van retina HD kwaliteit. Het grote scherm maakt dit refurbished Apple device populair bij de mensen die veel films kijken op hun smartphone of veel gamen. Een ander groot voordeel van dit toestel is de grote batterij capaciteit. Het toestel is daarnaast eenvoudig draadloos op te laden door de glazen achterkant.

De refurbished iPhone 8 plus is al te verkrijgen voor €439, terwijl een nieuwe Apple iPhone 8 plus €539 kost. Je bespaart eenvoudig en snel €100 door het kopen van de refurbished variant.

De refurbished iPhone Xr

Het instapmodel in de iPhone X serie is de refurbished iPhone Xr. Het toestel beschikt over het meest geavanceerde LCD scherm in de markt. Het scherm is groter dan het display van de iPhone 8 plus terwijl de omvang van de refurbished iPhone Xr kleiner is. Het Apple device is een goedkoper alternatief voor de iPhone Xs en de iPhone Xs Max. Ideaal wanneer je wat minder geld wil uitgeven aan een smartphone. Het grootste pluspunt van het toestel is de lange accuduur. De lage prijs van het toestel in combinatie met de accuduur maken het één van de populairste modellen binnen het refurbished assortiment. De iPhone Xr refurbished is al te verkrijgen voor een bedrag van €539.

De iPhone Xs refurbished

De iPhone Xs refurbished is de succesvolle opvolger van de iPhone X. Het toestel is in meerdere kleuren en opslagcapaciteit te verkrijgen. De iPhone Xs beschikt over een nieuwe A-12 processor die razendsnel is. Naast de vernieuwde processor beschikt het toestel ook over een dubbele camera aan de achterzijde van het toestel. Hiermee schiet je de meest prachtige foto’s en video’s. Hierdoor is het toestel razend populair onder de iPhone gebruikers. Het is één van de nieuwste modellen binnen het refurbished assortiment. Wil je een gereviseerd iPhone Xs kopen? Dan is deze al te verkrijgen voor €499, terwijl de nieuwe variant €690 kost. Je bespaart dus €191 door het kopen van de refurbished variant.

Op dit moment zijn dit de populairste refurbished iPhone modellen. Binnen het Apple refurbished assortiment zijn er nog veel meer populaire modellen te vinden. Je kunt altijd een kijkje nemen bij de verschillende aanbieders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*