7 heerlijke actiebabes om van te smullen!

Één blik naar buiten en we kunnen concluderen dat de zomerdagen voorbij zijn en we ons klaar moeten gaan maken voor een koude, natte herfst. Toch hebben we het op de redactie van Mannenblog.com liever warm dan koud, en we kunnen ons voorstellen dat ook jullie liever niet met drie dekens op de bank zitten. Onze oplossing: een flinke portie actiebabes waar je het écht warm van krijgt! Van een razendsnelle Amber Heard tot de stoere Shailene Woodley, deze 7 dames uit de tofste actiefilms zijn stuk voor stuk om van te smullen. Je bekijkt de films allemaal op Videoland!

Amber Heard

De allereerste keer dat ik met open mond naar Amber Heard zat te kijken, was in de MMA-film Never Back Down. Dat is alweer negen jaar geleden, maar Amber Heard is nog steeds om van weg te dromen. Als bombshell en het gezicht van veel magazine covers maakt ze heel wat los bij haar mannelijke fans. De 31-jarige blondine schitterde in films als Zombieland en The Danish Girl, maar in Drive Angry trok ze samen met Nicolas Cage écht de stoute schoenen aan. In deze actie-fantasy film ontsnapt Cage uit de hel en achtervolgt hij de mannen die zijn dochter hebben vermoord en zijn kleindochter ontvoerden.

Jennifer Lawrence

Alhoewel Chris Pratt verkondigde dat zijn seksscène met Jennifer Lawrence voor de film Passengers alles behalve sexy was, weigeren we dat gewoon te geloven. Binnen enkele jaren werd Lawrence één van de meest favoriete actrices ter wereld. Dit kwam niet alleen door haar geweldige looks, maar ook omdat ze heel veel harten wist te winnen met haar droge humor. Wist je dat je vorige maand zelfs kans maakte om een drankje met haar te doen? “It’ll be great. We’ll hang out. Maybe we’ll call your ex, maybe we’ll call my ex. Who knows?”, zei ze hierover. Kortom: Jennifer Lawrence is zo’n type babe waar je gewoon geen genoeg van kan krijgen. Tijd om die Hunger Games films maar weer eens aan te slingeren!

Tania Raymonde

Deze Amerikaanse actrice werd bekend dankzij haar rol in de tv-serie Malcolm in the Middle, maar anno 2017 is Tania Raymonde te zien geweest in hitseries als Lost, Death Valley en The Last Ship. De spotlights in dit artikel staan echter gericht op haar rol in de film Dirty Lies, waarin Josh, een stagiaire van een verwende filmproducent, een halsketting van een miljoen dollar moet zien te beschermen tegen een aantal sexy dieven. Toch is iets zeker: als Tania Raymonde lief tegen mij zou lachen, zou ik zeer waarschijnlijk zwak genoeg zijn de ketting op te geven… Is ze niet verschrikkelijk sexy?

Sienna Miller (G.I. Joe)

Ze noemt zichzelf de ‘biggest fucking klutz in the world’. En terwijl die claim indrukwekkend is, kennen wij haar vooral van rollen waarin ze niet alleen de ‘sexy-babe’ rol vertolkt, maar vaak ook nog eens top acteerwerk vertoont. Enkele titels waar we haar van kennen zijn Alfie (2004), Factory Girl (2006), The Edge of Love (2008), Live by Night (2016) en natuurlijk de actiefilm G.I. Joe: The Rise of Cobra. We hebben het hier immers wel over de top 7 actiebabes!

Mila Kunis

Where to start?! Milena Markovna ‘Mila’ Kunis is misschien wel één van de meest schattige actrices die er zijn. Ze speelde al op 15-jarige leeftijd in That 70’s Show en spreekt al sinds 1999 de stem in van Meg Griffin in Family Guy. Toch zien we Mila liever dan dat we haar horen, want in dit lijstje hoort ze absoluut thuis. Alhoewel ze niet bekend staat om haar stoere rollen, speelde ze in The Book of Eli toch een personage met flink wat pit. En helaas mannen, ze is al getrouwd. Ashton Kutcher was ons voor!

Shailene Woodley

Ze is met haar 25 jaar nog vrij jong, maar toch heeft Shailene Woodley al een prima filmcarrière op haar naam staan. We kennen haar natuurlijk het beste van de Divergent-films, waarin ze alle ingrediënten voor de perfecte actie babe combineerde. Sexy, stoer en toch een beetje schattig. En ook buiten het witte doek neemt Woodley het heft in eigen handen. Ze is namelijk een vooraanstaand milieuactivist en werd in 2016 zelfs opgepakt wegens een misdrijf tijdens een protest tegen een olietransport pijpleiding. Dit ligt helemaal in haar straatje!

Gaia Weiss

Niet alleen beeldschoon, maar ook nog eens niet vies van modder, bloed en zweet. We hebben het over de Vikings- en The Legend of Hercules ster Gaia Weiss, die voor haar filmrollen haar balletschoentjes opzij zet en hélemaal in haar rollen op weet te gaan. Met haar 1.80 is ze waarschijnlijk één van de langste babes in dit rijtje, maar het 25-jarige model vertolkt vrijwel alleen maar sterke vrouwelijke rollen. Zo speelt ze in The Legend of Hercules de rol van de lover van niemand minder dan Hercules himself. Een prachtige verschijning, nietwaar?

Hebben we je door dit artikel helemaal in de mood weten te brengen? Pak dan een bak popcorn, een verfrissend biertje en geniet! Bekijk de genoemde films snel op Videoland!Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *