Zo sta je weer flitsend op de piste

Sta jij ook graag op de piste, maar weet je niet wat je aan moet trekken? Iedereen heeft zijn/haar eigen stijl. Mensen dragen meestal graag de stijl die bij hen past, maar we zijn ook kuddedieren en dit houdt in dat wij trends volgen. Als je dit artikel gelezen hebt, hoef je alleen nog maar een bijpassende skihelm bij je outfit te zoeken om flitsend op de piste te staan.

De juiste duurzame kleding

Een trend die echt van deze tijd is, is duurzaamheid. Onder duurzaamheid valt onder andere kleding die goed is voor het milieu. Deze kleding is op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en de kleding gaat langer mee, waardoor je nog meer een steentje bijdraagt aan een duurzame samenleving. Felle kleuren doen het altijd goed als skikleding, hierdoor val je meer op. Ben je niet een type dat graag een neon gele of knalrode ski jas draagt? Dan kun je metallic kleding halen. Deze kleding is glimmend en is er in allerlei kleuren. Metallic kleding is er niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Kies dan een donkerblauwe of zwarte ski jas, dit staat namelijk nooit verkeerd.

Comfortabel tijdens de sporten

Of je nu gaat skiën, langlaufen of een andere sport in de sneeuw doet. Het is belangrijk dat je het comfortabel hebt. Als het koud is en je niet warm gekleed bent, wordt het een heel lange dag. Tevens loop je de kans om ziek te worden en dat wil natuurlijk niemand. Draag daarom handschoenen en een muts, voor extra warmte. Bij het kiezen van handschoenen heb je twee keuzes, namelijk wanten of vinger handschoenen. Wat je nu ziet, is dat de meeste mensen vinger handschoenen dragen in een basic kleur, bijvoorbeeld zwart. Het nadeel van wanten is namelijk dat je moeilijk dingen vast kunt pakken en dat is lastig als je ondere andere foto’s wilt maken op de piste.

Bijpassende accessoires

Naast verschillende kleding kun je jezelf op de piste onderscheiden door middel van accessoires. Denk hierbij aan een hippe ski bril in limegroen of skibril die volledig donkerblauw is. Felle kleuren doen het namelijk goed op de piste, hiermee ben je niet alleen beter te zien, maar zo is ook je gehele outfit in stijl en klaar voor jouw avontuur op de piste. Als je last hebt van de zon kun je ook een ski zonnebril aanschaffen. Zo zijn je ogen beschermd tegen de sneeuw en de zon.

Lees ook deze artikelen