Waarom elke man minstens één horloge moet hebben!

Je loopt er tot in de puntjes verzorgd bij. Alle aandacht heb je besteed aan je nieuwe outfit, toffe kleding, de perfecte schoenen. Goed geregeld allemaal, dat ziet er gewoon goed uit. Maar misschien heb je aan één belangrijk item niet gedacht: je horloge! Want een goed en stijlvol horloge is meer dan alleen een apparaat dat je vertelt hoe laat het is: het is een aanvulling op je outfit!

Bij online horlogespecialist WatchXL.nl snappen ze dat heel goed. Deze nuchtere Drenten verkopen online al horloges sinds 2005. Populaire merken zoals Seiko, Festina en Armani. Maar bij WatchXL ligt de expertise toch vooral bij de grotere en stoere mannenhorloges. Het Nederlandse horlogemerk TW Steel, waarvan WatchXL horlogedealer is, is ruim aanwezig in het assortiment. En van TW Steel weten we dat het vooral ook gespecialiseerd is in forse herenhorloges, geïnspireerd op de auto- & motorracewereld.

Coronel Dakar horloges

TW Steel is al jaren sponsor en timepartner van Tim en Tom Coronel in menig autorace en support de racende tweeling o.a. in de Dakar rally. Dat resulteerde in een groot aantal toffe horloges geïnspireerd op de autosport.

Daarnaast heeft het Nederlandse horlogemerk een groot aantal special en limited edition horloges uitgebracht in samenwerking met coureurs zoals David Coulthard. Meer recenter is de samenwerking met het GC Kompetition team van Guerlain Chicherit dat de Rallycross wereld bestormt.

Leuk al die sponsoringen, maar wat heb jij daaraan? Nou, vooral een aantal hele gave en stoere herenhorloges waar je prima mee voor de dag kunt komen!

Een chique chronograaf of een sportief duikhorloge

Wanneer je op zoek gaat naar een smaakvol horloge dan loont het zeker om ‘s te neuzen tussen de TW Steel Horloges. Want of je nu gaat voor een sportief, vintage of een chique uurwerk: voor elke stijl is er wel een TW Steel horloge. Chronografen, automatische horloges en duikhorloges: er is ruime keuze. En ook wel fijn: voor elk budget!

Maar wat is jouw perfecte horloge?

Er zijn heel veel herenhorloges op de markt. Het is daarom niet onbelangrijk om eerst ‘s te kijken wat nou eigenlijk bij jouw ‘stijl’ past. Welke kleur spreekt jou aan? Wat voor horlogeband kies je? Een uurwerk met een lederen band heeft een heel andere uitstraling dan een horloge met een stalen. Zoek je groot horloge? Denk dan ‘s aan een kastdoorsnede van 45 mm, 48 mm of zelfs 50 mm! De keuze is reuze.

Een herenhorloge maakt jouw stijl af

Misschien gebruik je een horloge nooit waar hij eigenlijk voor bedoeld is: de tijd aflezen. Die smartphone is immers ook handig. Maar zie dat gave uurwerk dan als een sieraad dat jouw outfit afmaakt en dat zelfs je karakter accentueert. Kies een stijlvol herenhorloge dat bij je past en dat voor jou budgettair verantwoord is.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Ga je voor een tof polshorloge? Neem dan ‘s een kijkje in dit horlogeassortiment, je gaat er vast een uurwerk vinden dat bij jouw stijl past!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *